Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

To Koniec...

Satis
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czytaj uważnie!

Cześć, pamiętasz ten moment gdy na 4life nie dało się wejść? Dostawałeś szału że nie mogę pograć! Takie coś "'ALLAHU AKBAR" Zrywałeś, się z lekcji, roboty a nawet kłamałeś.. Aby zostać w domu.

250/250 byłeś zdenerwowany. Teraz 150/ 250 przy najbliszej okazji? Szczerze nie chcę tutaj więcej grać. Czy wrócę nie wiem, wątpie ale możliwe. W Czerwcu tak, raczej nie.. :) Przez pewne zachowanie poszczególnych osób z SAMD, odechciało mi się nawet grać w minecrafta.. Co teraz? Muszę poukładać sobię życie, jednak wiadomo że życie to nie bajka nie masz 2 żyć. Wiec,żegnam się z wami na dłużej.. Chciałem powiedzieć jedno: Serwer z przykrością upada.. Nie ma tej magi jak wczesniej że ponad 150 osób na magazynierze.. ! A teraz? pff Brak słów, moim zdaniem administracja Rcon, opier.. Bolku, widzę w tobie potencjał działaj dalej jak teraz. A osiągniesz wiele, zrobiłeś przez pare dni więcej niż Zbyk przez miesiac. Zbyku zaraz twoje zachowanie opiszę, i nie będę tutaj uzywał jakiś zdrobnieni gdzie zbyk będzie chwalony.. :) niee :) Chciałem powiedzieć dla graczy jedno, że to my / wy stawiacie ten serwer.. 

1. Cornes - Dziekuję, za grę. Mieszkamy 200m od siebie wiec z buta przyjdę.

2.Dropson - Tobię dziękuje za grę, pomoc, wspolną frakcje w desach <3

3.NeX - Tobię, za za******e filmy, za to że ten serwer jest..

4. Zbyk - Tobię mogę podziękować jedynie za to że coś na nim jest, a mogę jedynie do ciebie powiedzieć "Przez ciebie większość serwa upada, administracja. Bo jesteś "Panem" niee myśl sobię. Mam nadzieje że przemyslisz moje zdanie.. :)

5. XQ - Tobie za wspaniała postawe wobec, mnie. Że sprawdzasz apelki jeden z nie licznych.. 

6.ErykToJa- Tobie za wspolne chwile w SAMD'ach.

7.Maddie - Za oddanie prawka po 1 minucie xD <3

8.Ciper Aka Miper - Za to że jesteś moim cejotem, i za to że mam u ciebie dług <3

9.Szender - Zbanuj mnie <3 XD 

10. Galaxy - Za szanse w SAMDACH.

11. xKarolowkax - Za szoleniach, i miej na uwadze  że mówiac do mnie "ku**a " 'sp*******j" nie było mi miło :) ale wybaczam.

12.M-I-R-I-N-D-A - Za wspaniałe moje urodziny :) <3 dziękuje.

13.Sosna - Za szanse w Des'ach.

14.Nukill - Idz pan orać pole. 

15.Snoopi - Wieczny Snupp, powodzenia ! W Cs'a pykać trzeba.

16.KubsoneG - Za nasze spiny  

17.Antymed - Ty brachu , to jesteś kozak. Zarzad w NNN gwarantowany życzę ci tego.. ( Zostaje w NNN) Nadal ;) 

18.Mag - za******e te podmianki :*

19.Hyak - Spoko ziomek, 17 latek  xd

20.Norbi - Ty gupi sciagasz profilowe od deski...

21.Rockus- Udup tego Neona!

22.Neon - Wyjdz lepiej za drzwi.. 

23.Agent - Spoko Audycje 

24.Cola - Za te Wspaniałe bany, sorra za degre :C

25.FaceTQ - Dzięki za szanse w NNN.

26. Staff - za**b.. ;) Te projekty Dalej Dalej. 

27.KNX - Staraj się dalej o supa!

28. TheLamar - Papapa Pipko z SAMD <3

Jeżeli kogoś zapomniałem przeprszam. Dopiszę :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin