Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Zabka. - oskarżony przez cosx000.UwU

cosx000.UwU
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Zabka.
    Data i godzina zdarzenia: 27.01.2021 16:51
    Pełen opis sytuacji: powód: wymuszenie pierwszeństwa, tym samym spowodowanie kolizji. Widać na filmiku
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: tu

Ja, cosx000.UwU zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Uszanowanie, z tej strony Police Officer I Zabka.
Zapłaciłem za wyrządzone szkody, lecz odesłał mi Pan otrzymaną gotówkę, dowód: https://imgur.com/a/hSXUuxk . Nie chciał Pan otrzymanej gotówki, więc mogę przeprosić, co się Panu należy.

Pozdrawiam, oczekuję wypowiedzi zarządu frakcji.

1 godzinę temu, Zabka. napisał:

Zapłaciłem za wyrządzone szkody, lecz odesłał mi Pan otrzymaną gotówkę

Szkody które wyrządziłeś wynosiły pewnie z 66 groszy - skarga nie jest o to.

Skarga jest o to że gdyby role były odwrotne - ja bym ci wyjechał - to bym po prostu został zatrzymany i by wlepiono mi mandat, jak to miało miejsce jakiś czas temu podczas mojej służby.

Powinieneś ponieść konsekwencje za taki wybryk, a nie tak że ty dasz mi stówe abym sie odwalił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin