Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na LoLIHD - oskarżony przez Kolka (wycofuję)

adi21cm
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: LoLIHD

Data i godzina zdarzenia: 04.02.2021, około 10:35

Pełen opis sytuacji: Jechałem sobie autostradą zielonym sultanem, funkcjonariusz w lawecie jechał za mną. Kiedy dojeżdżało do nas rozpędzone Bufallo funkcjonariusz nieoczekiwanie zmienił pas ruchu, przez co Bufallo go staranowało, i wjechało w mój pojazd i uległem wypadkowi, nie żądałem zapłaty od kierowcy Bufallo, ponieważ to nie jego wina, lecz funckjonariusza, co potwierdza nagranie i jego przyznanie się do winy. Oskarżony prawdopodobnie zapłacił tylko kierowcy Bufallo, kiedy go dogoniłem i poprosiłem o oddanie kosztów naprawy funkcjonariusz odniósł się do mnie lekceważąco oraz napisał report. Wkońcu po kilku próbach i śledzeniu go przez całe LV oddał pieniądze. Uważam, że tak nie powinien wyglądać stosunek funckjonariusza do gracza, jeśli przyznał się do winy. Jest to niegodne reprezentowanie frakcji SAPD. Sytuacja z kosztem naprawy jest zamknięta, tak jak już napisałem odzyskałem swoje pieniądze, jednak nie podobało mi się to jak zostałem potraktowany.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/6WHetZs (nagranie z kolizji, nie moje), https://imgur.com/a/VbaZ4KR (zrzuty ekranu rozmowy z funkcjonariuszem) 

Witam. Sytuacja wyglądała tak że chciałem cię wyminąć po twoich nieudolnych ,,manewrach" hamowania mi przed maską. Już nie wspomnę o tym że na moście BlueBerry pisałeś teksty próbujące wytracić mnie z równowagi oraz  swoją brawurową jazdą stwarzałeś niebezpieczeństwo na tym odcinku drogi. Po chwili stłuczki z Buffalo dogadałem się z kierowcą bo się o tym upomniał na miejscu zdarzenia i nie było dalszego problemu. Lecz ty po 5 minutach zacząłeś do mnie pisać kiedy akurat byłem na S2 więc prędko mojej odpowiedzi nie mogłeś dostać. Po chwili napisania za jakie szkody mam zapłacić nadal próbowałeś stwarzać niebezpieczeństwo na drodze utrudniając mi prace blokując mnie całym autem przy tym w tej sytuacji to ty mnie taranowałeś. Dostałeś nawet ostrzeżenie żebyś tak nie postępował ale nadal łamałeś przepisy KRD. Więc po chwili dostałeś pieniądze za wyrządzone szkody po tym jak w bezpiecznym miejscu zaparkowałem żeby innym nie utrudniać ruchu . Przyznaje się do tego zdarzenia lecz powinno się takie rzeczy zgłaszać na miejscu a nie robić bezmyślnie zamieszanie po całym LV przy tym utrudniając mi obowiązki związane z ta frakcja,

50 minut temu, Kolka napisał:

Tak jak już napisałem, jechałem za tobą przez całe LV, w celu odzyskania pieniędzy. Moje "nieudolne" manewry były w celu zatrzymania Cię.

Nie chodzi mi po zdarzeniu lecz przed co próbowałeś utrudnić mi przemieszczanie się w ruchu  hamując mi przed maską. Nazywa się to wymuszanie bo jeśli bym w ciebie wjechał w tej sytuacji pewnie wyszło by że  chcesz odszkodowania bo to była by moja wina.

To prawda trochę Cię zaczepiałem, nie ukrywam, jednak nie miałem na celu żadnej kolizji, ponieważ wiem, co może za to grozić. Przepraszam za to, to była moja wina. Co do tego "lekceważenia" to nie wiem. Tak, czy inaczej chciałbym wycofać tę skargę, bo nie mam ochoty na żadne fermenty. Miłego dnia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin