Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

karga na Nicholaz - oskarżony przez MultieS

MultieS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Nicholaz

Data i godzina zdarzenia: 05.02.2021  godzina : koło godz 13

Pełen opis sytuacji: Opis sytuacji: Napisze od samego początku jak to wyglądało. Otóż pan LSPD był na mechaniku później ja przyjechałem naprawić auto wjechałem do (boxu) i naprawiałem pojazd a gracz mi próbował wmówić ze wepchnąłem się w kolejkę gdzie nikogo za mną nie było a jak wyjeżdżałem z mechanika również za mną nikogo nie było. i zaraz obok koło stacji paliwowej stanąłem na chwile i jak wyjechali po naprawie służbowego auta włączyli syreny i zaczęli mnie ścigać (na żadnej podstawie bo nic złego nie zrobiłem) i pojechałem pod mój dom w sf niedaleko mechanika zaparkowałem auto pod swoim domem i jak podjechali wysiadłem z pojazdu chciałem się zapytać o co chodzi po czym gracz wyszedł z auta i bez żadnego ostrzeżenia strzelił (strzelił gdy ja stałem w miejscu i chciałem się dogadać o co chodzi. Po czym założył mi kajdanki i przeniósł mnie do auta służbowego po czym założył mi blokadę na auto gdy stało pod moim domem. oczywiście się kłóciłem i próbowałem sie dowiedzieć na jakiej podstawie do mnie strzelał gdy ja byłem w bezruchu poza swoim autem nie uciekając. Co innego gdybym kontynuował jazdę i uciekał jak wariat skacząc po np górach w celu ucieczki ale dojechałem do swojego domu i chciałem się dowiedzieć jaki jest powód pościgu, oczywiście nie gracz chamsko strzelił bez zastanowienia gdzie jeśli to miało być rp to tak rp w realnym świecie nie wygląda :) , w realnym świecie by to wyglądało tak że np jedzie za mną policja na syrenie chcą żebym się zatrzymał staje na poboczu unieruchamiam silnik i wychodzę z auta po czym ten policjant by do mnie strzelał ???? no raczej by powiedział proszę pozostać w pojeździe. próbowałem się dowiedzieć jaki powód takiego zachowania odpowiedział  że (brawurowa jazda) podobno ten gracz ma dowody na swój wyczyn więc bardzo chciałbym je poznać :) pozdrawiam.

ps. musiałem stworzyć nowe zgłoszenie że akceptuje regulamin bo inaczej bez tego ani rusz :)) .

Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/uxowjoK ,     https://imgur.com/MMvlSWl  ,  https://imgur.com/nk2Au1J  .  ps. Więcej dowodów ma podobno oskarżony 

Ja, MultieS zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Witam,

8 godzin temu, MultieS napisał:

wjechałem do (boxu)

Zacznijmy od tego, że wleciałeś do mechanika taranując przy tym funkcjonariuszkę @Puszkowata, po chwili wepchałeś się przed maskę szarej ZR-350.

i zaraz obok koło stacji paliwowej stanąłem na chwile i jak wyjechali po naprawie służbowego auta włączyli syreny i zaczęli mnie ścigać

Nie stanąłeś, a driftowałeś. Po nakazaniu Ci zatrzymania się rozpocząłeś ucieczkę na osiedle Doherty. Po nakazie zatrzymania się przyśpieszyłeś do prędkości ~160km/h.
Nakazałeś zatrzymać się graczowi MultieS notując u niego prędkość 39 km/h.

po czym gracz wyszedł z auta i bez żadnego ostrzeżenia strzelił

Najpierw zaczynasz uciekać, potem wychodzisz z samochodu, gdzie żadnego polecenia odnośnie wyjścia nie było, w dodatku po Twoim wyjściu z pojazdu przeszedłeś kilka metrów w moją stronę.

w realnym świecie by to wyglądało tak że np jedzie za mną policja na syrenie chcą żebym się zatrzymał staje na poboczu unieruchamiam silnik

Pewnie, w normalnym świecie gdy goni Cię policja najlepiej udać się pod swój dom i tam się zatrzymać. Świetny tok rozumowania.

ps. musiałem stworzyć nowe zgłoszenie że akceptuje regulamin bo inaczej bez tego ani rusz :)) .

W takim razie powinieneś wiedzieć o kilku punktach w regulaminie:
Gracz, zatwierdzając wysłanie skargi oznajmia, iż zapoznał/a on/a się z zasadami odnośnie skarg oraz przedstawił/a on/a samą prawdę, naginanie jej oraz zmienianie wersji zdarzeń jest zabronione.
Twórca wątku zobowiązany jest do dokładnego opisania sytuacji, za którą tworzy skargę, oraz wszystkie istotne informacje z nią związaną.

Wystarczą te dwa punkty, aby skargę można było zamknąć.

Dodam jeszcze logi z Twojego świetnego zachowania podczas zatrzymania Cię.

MultieS [212]: ? Xdddddddddddddd

MultieS [212]: typie wiesz ze w tym momencie masz po lspd ? 

ps. Więcej dowodów ma podobno oskarżony 

Dowód w postaci nagrania zostanie wysłany dla zarządu.

Ode mnie to wszystko. Żegnam.

poprosze o dowody :) mówiłeś że masz dowody więc pierw prosze o dowody, nie przypominam sobie żeby podczas driftu nakazano mi zatrzymania i prosze o dowód w którym zanotowano prędkość 160 km/h gdzie sultan z up 1 przez taki krótki odcinek drogi z zakrętami i fotoradarem który mi nie zrobił zdjęcia ponieważ moze był "zepsuty"? skoro jechałem niby 160km/h :)

czekam za dowodami, pozdrawiam.

taranowałem funkcjonariuszke ? hmm a masz tego typu nagranie na dowód ? bo z tej całej sytuacji to ona nie miała prawo głosu bo w żadnej sytuacji sie nie wypowiedziała wiec nie wliczajmy gracza który cały czas był na tzw "afk". ja jestem graczem ktory nie gra (toxycznie ), zreszą to widać po mojej histori banów na koncie :) niedawno miałem sytuacje ze dostałem mute cofke prawa jazdy. Ale mój błąd bo nie zrobiłem żadnych zrzutów ekranu ani nic a też bym tą sprawę zgłosił.  bez dowodu to chyba ani rusz, a z tego co widze to ja podałem wszystkie dowody :) a skoro ty również masz dowody na swoją obronę dołącz je do komentarza.

Edytowane przez MultieS
błąd ortograficzny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin