Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na San Andreas Fire Department & San Andreas Police Department- oskarżony przez Passive

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: DjAdi*
Nick: Passive
Serial: Nie chcę podawać.
Przynależność do frakcji: -
Opis sytuacji: Generalnie przypuszczam faworyzację wśród pracowników. Skargi nie składam stricte na samą frakcję, a bardziej zostawiam tą sprawę do rozpatrzenia przez Komisję Spraw Frakcyjnych. O co chodzi? W listopadzie ubiegłego roku, @D@mian został wydalony z frakcji z powodu pełnienia, aczkolwiek w czasie przeszłym (gracz przed powrotem do frakcji na 4Life, odszedł z konkurencji jakieś dwa tygodnie wcześniej) znaczącej roli we frakcji na konkurencyjnym serwerze. Tutaj wstawiam cytat z ogłoszeń: o2cbPEK.png @D@mian zostaje wydalony z frakcji, tym samym z Command Staff'u, z powodu pełnienia znaczącej roli we frakcji na konkurencyjnym serwerze.

Dobrze, ale o co chodzi? Generalnie jest taka osoba jak @BlueR., która jest obecnie we frakcji San Andreas Fire Depertament, a również PEŁNIŁA znaczącą funkcję we frakcji na innym serwerze (na tym samym co D@mian i który został wydalony z frakcji tutaj).

Więc ja ubiegam się o równe traktowanie wszystkich graczy, jeśli @D@mian został wydalony z frakcji za pełnienie znaczącej roli we frakcji na konkurencyjnym serwerze, to Pan @BlueR. również powinien zostać wydalony z frakcji...
Dowody: Za pobytu na stanowisku Lidera nie mam nic, aczkolwiek na pewno coś by się znalazło, to dorzucam treść pożegnania, na którym jest wyraźnie napisane, kim był i co osiągnął @BlueR.

qS5eug7.png

Świadkowie: Świadkowie, którzy na pewno mogą to potwierdzić, to @WoTosz, @ks.Ferdynant713, aczkolwiek nie wiem czy nie będzie tutaj rączka rączki myć...

Witam serdecznie
tCeAYdq.png kartovelek z tej strony, kłaniam się nisko

Odnosząc się do części Twojej skargi, która dotyczy mojej frakcji. Funkcjonariusz BlueR dostał się w styczniowym naborze, którego wyniki ukazały się dokładnie dnia  11.01.2021. Z poprzedniego stanowiska został wydalony przed dołączeniem w nasze szeregi, co więcej - podanie też zostało przez niego napisane już PO wydaleniu z jego dawnej formacji.

Jak sam z resztą zaznaczasz kilkukrotnie - gracz pełnił rolę przed napisaniem podania na naszym serwerze. Nie zwracałem uwagi na ogłoszenia frakcji SAPD, ponieważ szczerze mówiąc mało mnie one interesują i tyle. To  jakie roszady zachodziły w ich szeregach i z jakiego powodu to już sprawa zarządu właśnie owej frakcji i nie zamierzam uwarunkowywać swojego postępowania czy decyzji tym jak robili inni. Gracz BlueR nie złamał żadnej regulacji, ani tej od Komisji Spraw Frakcyjnych ani też żadnego punktu regulaminu frakcji SAFD, a co za tym idzie z naszej strony nie zostaną wobec niego wyciągnięte żadne konsekwencje służbowe. Co do wydalenia Pana D@mina - nie wiem, nie moja sprawa, nie moja frakcja, nie zwykłym "wpychać się z jęzorem do cudzej michy". To już sprawa pomiędzy nim, zarządem SAPD oraz KSF.

Dziękuję za chwilę spędzonego czasu
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego, pogodnego dnia
Tyle ode mnie

Edytowane przez kartovelek.

4 minuty temu, kartovelek. napisał:

Witam serdecznie
tCeAYdq.png kartovelek z tej strony, kłaniam się nisko

Odnosząc się do części Twojej skargi, która dotyczy mojej frakcji. Funkcjonariusz BlueR dostał się w styczniowym naborze, którego wyniki ukazały się dokładnie dnia  11.01.2021. Z poprzedniego stanowiska został wydalony przed dołączeniem w nasze szeregi, co więcej - podanie też zostało przez niego napisane już PO wydaleniu z jego dawnej formacji.

Jak sam z resztą zaznaczasz kilkukrotnie - gracz pełnił rolę przed napisaniem podania na naszym serwerze. Nie zwracałem uwagi na ogłoszenia frakcji SAPD, ponieważ szczerze mówiąc mało mnie one interesują i tyle. To  jakie roszady zachodziły w ich szeregach i z jakiego powodu to już sprawa zarządu właśnie owej frakcji i nie zamierzam uwarunkowywać swojego postępowania czy decyzji tym jak robili inni. Gracz BlueR nie złamał żadnej regulacji, ani tej od Komisji Spraw Frakcyjnych ani też żadnego punktu regulaminu frakcji SAFD, a co zatym idzie z naszej strony nie zostaną wobec niego wyciągnięte żadne konsekwencje służbowe. Co do wydalenia Pana D@mina - nie wiem, nie moja sprawa, nie moja frakcja, nie zwykłym "wpychać się z jęzorem do cudzej michy". To już sprawa pomiędzy nim, zarządem SAPD oraz KSF.

Dziękuję za chwilę spędzonego czasu
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego, pogodnego dnia
Tyle ode mnie

Okej, w takim razie dziękuję za informację.

Skarga myślę, że do zamknięcia.

Wszystko się zgadza, @BlueR. opuścił struktury frakcji na konkurencyjnym serwerze przed dołączeniem do frakcji na 4Life. Również jeśli @D@mian miałby jakieś zastrzeżenia co do swojego wydalenia ma prawo do napisania samodzielnie skargi na zarząd frakcji SAPD.

Skargę zamykam, skoro została rozstrzygnięta.

Edytowane przez Maciek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin