Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Cheetaha fajnego bardzo 2.0 z lekkim tjunem

skinnyjakuza
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Cheetah
ID: 69505
Pojemność silnika: 2.0dm3
Przebieg pojazdu: 5200 jakoś kilometrów
Dodatki: felgi (1079), moduł UP1, moduł UP2, niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości
Cena: fajne ofki prosze bo dawno nie grałem
Coś od siebie: super gepard szybko jezdzi i z klasą nie wiem jak coś to offki bo poglądowo ale jak mnie jakaś zadowoli to chętnie sprzedam może raczej kaska ale fajne oferty wymiany także mile widziane zapraszam ładnie wygląda fajnie jeździ klucze ma więc kumpel też może jechać jak chce lpg nie ma bo tylko biedaki lpg pakują do fury co ich nie stać porządnej vervy zatankować nie lubie tego auto lepiej jedzie na vervie to tak jakby dawać chłopowi whiskacza popijać volcano colą a nie coca colą wiecie o co chodzi mordeczki zapraszam do pisania ofert
SS’y: unknown.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin