Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na młodyshine - oskarżony przez KosakenFest

KosakenFest
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @mlodyshine
    Data i godzina zdarzenia: Nie da się określić jednej godziny 
    Pełen opis sytuacji: 1 Grudnia z kolegą postanowiliśmy pouciekać sobie przed policją no i gdy już do tego doszło nie znajomy mi funkcjonariusz SAPD Po chwili się zatrzymał i odpuścił my też, funkcjonariusz ten wstawił mi wpis o którym przekonałem się dopiero dnia 16 Grudnia ok godziny 0:20 Spotkałem gracza @mlodyshine pogadać nagle gracz ten wyciągnął tazera  i we mnie strzelił zdziwiłem się bo nie wiedziałem że jest w SAPD, był nieoznakowanym wtedy okazało się że mam wpis, No i dobra byłem bardzo wkurzony gdy już dotarłem do więzienia no i powiedziałem "twój rodziciel prawny z mlekiem po 3 latach" o ile dobre pamiętam dostałem wtedy karę 14 dni, zostałem wyrzucony z organizacji OLIMP ale to jest mało ważne, gdy dziś ok godziny 1.40 zostałem schwytany okazało się że @mlodyshineprawdopodobnie nie usunął wpisu za który muszę siedzieć kolejne 30min. Niby żałuje kary ale jednak nie bo bez niej nie miałbym żadnego dowodu. Po pierwsze żądam usunięcia lub długiego zawieszenia funkcjonariusza a po drugie odszkodowania 

Dowód, który to potwierdza całe zajście: Niestety nie nagrywałem bo nie sądziłem że funkcjonariusz zrobi taką głupotę jedyne co mam 

16 Grudnia 2020, 1:12 Ale zapytam administracje o logi i jak je dostane to załącze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin