Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Usługi Graficzne. - Krzysio.pdw

Krzysiu:/
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Chciałbyś być posiadaczem swojej własnej grafiki, lecz nie ogarniasz photoshopa ani gimpa? 

Jestem w photoshopie wstanie zrobić wszystko. - od przeróbkę zdjęć, banner, avatary, overlaya, loga. Dosłownie wszystko to zależy od ciebie co tylko i wyłącznie chcesz.

Cennik:

Spoiler

Banner na youtube, zwykły. - 15000PLN lub 20zł Przelew

Banner na youtube, wraz z modelowaniem twojej postaci (auta z 4life). - 50000PLN lub 40zł Przelew

Avatar - 7500PLN lub 10zł Przelew

Tapeta na pulpit z twoim ulubionym lub wymarzonym samochodem - 10000PLN.

Oprawa graficzna na twój serwer MTA - 100zł Przelew. 

Moje Portfolio 

Spoiler

Napisz do mnie na Discordzie, Forum lub w Grze. Napewno ci wyślę jakaś moją prace. (Discord: Tupac Shakur#5316)

Ceny są przesadzone... Nie licz, że ktoś się zbierze, na zakup twoich prac.

Również fajne by było, gdybyś "portfiolo", ukazał na tutejszym poście, a nie w prywatnych wiadomościach.

Edytowane przez Veeito

Nie trzeba być znawcą, żeby zobaczyć, że ceny są wygórowane. Jeśli już chcesz, żeby ktoś się w ogóle zainteresował, to polecam pokazać portfolio. Czy np. graczowi opłaca się pisać w sprawie grafiki, bo może grafiki są wybitne i warte swojej ceny, ale bez pokazania, jakie wykonujesz grafiki, to można jedynie gdybać. Ale na sam początek polecam zmniejszyć ceny i to o wiele, takie jest moje zdanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin