Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Hustler 2.2 pft

Kodzio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Hustler (545)
ID: 51503
Pojemność silnika: 2200cm3
Przebieg pojazdu: 7778km
Dodatki: atrapa nitro (1008), stereo, felgi (1076), moduł UP2, moduł UP3, moduł UP4, tablica rejestracyjna ( DAWN ), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB
Cena: 900k do nego
Coś od siebie: hitlerowóz
SS’y: svmKPvg.png

W dniu 18.02.2021 o 18:39, [BOT]WhiteShadow napisał:

Nie jest to tyle warte więc informuję że nie dostaniesz więcej niż 700k

Co do oferty 500k po zarobieniu

Rozwiń  

Nie dawaj ofert jak nie masz pieniędzy i nie wprowadzaj w błąd, w innych ogłoszeniach były ofki po 800k

W dniu 18.02.2021 o 18:49, [BOT]WhiteShadow napisał:

Oj nie płacz już, 515 :D

Rozwiń  

ja nie płacze, po prostu mam uczulenie na przygłupów takich jak ty, którzy piszą że nie widzą tu większych ofek niż swoje pomimo że twoja jest jak narazie jedyna. We zwijaj ulańcu z tej licki 

W dniu 18.02.2021 o 18:50, Kodzio12135 napisał:

ja nie płacze, po prostu mam uczulenie na przygłupów takich jak ty, którzy piszą że nie widzą tu większych ofek niż swoje pomimo że twoja jest jak narazie jedyna. We zwijaj ulańcu z tej licki 

Rozwiń  

Chusteczkę na otarcie łez?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin