Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Mamizek, oskarżony przez Mibawek

Mibawek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Mibawek
Nick osoby oskarżonej: Mamizek
Powód napisania skargi: Założył mi blokadę na pojazd gdy byłem w pobliżu po czym nie chciał jej zdjąć i postanowił dołożyć mi mandat za utrudnianie i wciągnąć pojazd na lawetę gdy w nim siedziałem.  
Dowody:

fUUvPdU.png

Witam, z tej strony Mamizek z San Andreas Road Assistance. Na samym początku chciałbym wspomnieć że gracza Mibawek nie było przy pojeździe podczas robienia ss pojazdu oraz zakładania blokady, gracz wrócił do pojazdu po 5minutach może nawet więcej. Mibawek zaparkował w nie odpowiednim miejscu do tego przeznaczonym po zaparkowaniu tam poszedł utrudniać służbą na wypadku dostał nawet ostrzał od SAPD i został wyniesiony z zabezpieczenia. Następnie gracz wsiadł do pojazdu i utrudniał mi pracę (warto wspomnieć że bo nałożeniu blokady czekałem ok.. 4minut bo może gracz by wrócił po paru minutach zabierałem się za robienie RP ale gracz wrócił i utrudniał) pytałem z 3 razy czy wyjdziesz z pojazdu od ciebie wiadomość dostałem jasno 'Nie' zobaczyłem że  @Matias2525 był u nas na kanale postanowiłem powiedzieć mu o sytuacji Matias2525 zobaczył sytuacje zapytałem się go czy można coś z nim zrobić bo nie chciałem dawać 250PLN do mandatu no ale Matias2525 polecił mi nie zwracać na niego uwagę odgrywać RP i doliczyć 250PLN no to tak zrobiłem. Dowody z akcji wstawiam niżej lecz jeśli będzie potrzeba o sprawdzenia logów bo też gracz pisał coś na mnie ale nie mam dowodu to proszę o Administracje o sprawdzenia logów z wczoraj od godziny 18:13 do godziny 18:35.

https://imgur.com/a/SoeiB3h

16 minut temu, Mamizek napisał:

Na samym początku chciałbym wspomnieć że gracza Mibawek nie było przy pojeździe podczas robienia ss pojazdu oraz zakładania blokady, gracz wrócił do pojazdu po 5minutach może nawet więcej.

widziałem jak zakładasz mi tą blokadę bo byłem po drugiej stronie akcji.

17 minut temu, Mamizek napisał:

Mibawek zaparkował w nie odpowiednim miejscu do tego przeznaczonym po zaparkowaniu tam poszedł utrudniać służbą na wypadku dostał nawet ostrzał od SAPD i został wyniesiony z zabezpieczenia. Następnie gracz wsiadł do pojazdu i utrudniał mi pracę (warto wspomnieć że bo nałożeniu blokady czekałem ok.. 4minut bo może gracz by wrócił po paru minutach zabierałem się za robienie RP ale gracz wrócił i utrudniał) pytałem z 3 razy czy wyjdziesz z pojazdu od ciebie wiadomość dostałem jasno 'Nie' zobaczyłem że  @Matias2525 był u nas na kanale postanowiłem powiedzieć mu o sytuacji Matias2525 zobaczył sytuacje zapytałem się go czy można coś z nim zrobić bo nie chciałem dawać 250PLN do mandatu no ale Matias2525 polecił mi nie zwracać na niego uwagę odgrywać RP i doliczyć 250PLN no to tak zrobiłem.

Ładne bajki piszesz lecz możesz je zachować dla swoich kinderków a nie dla mnie zaparkowałem tam bo się śpieszyłem do urzędu bo kupowałem Punkty Premium co jest w logach :-) a nie żeby utrudniać pracę SAPD i gdy wracałem do auta widziałem, że zakładasz mi blokadę więc przebiegłem przez teren zamknięty by zdążyć do auta aby nie mieć tej blokady. Wtedy przyjechał @NeQ98 lawetą ja siedziałem w pojeździe i nie chciałem wysiąść ty postanowiłeś wziąć lawetę od pracownika przed chwilą wymienionego i ustawić ją w stronę mojego pojazdu po czym dopiero zacząłeś odgrywać RP gdzie ja siedziałem w środku cały czas nie wspomnę o tym, że zawołałeś sobie SAPDy po to by Ci pomogły lecz one Ci jedynie powiedziały o tym mandacie i raczej olali cię ciepłym moczem bo wyjęcie mnie z pojazdu to jest dla nich jedna komenda ale nie mieszajmy ich w to bo skarga dotyczy ciebie. 

24 minuty temu, Mamizek napisał:

Dowody z akcji wstawiam niżej lecz jeśli będzie potrzeba o sprawdzenia logów bo też gracz pisał coś na mnie ale nie mam dowodu to proszę o Administracje o sprawdzenia logów z wczoraj od godziny 18:13 do godziny 18:35.

https://imgur.com/a/SoeiB3h

Skarga jest na ciebie więc nie rozumiem co chcesz ugrać pisząc "pisał coś na mnie" każdy gracz ma dostęp do logów kilka dni wstecz więc mógłbyś sobie sprawdzić to jedno a drugie jeśli masz jakieś ALE do mnie to polecam dział skarg na graczy a nie w twojej skardze na pracownika. Aż można to podpiąć pod dziecinne zachowanie w piaskownice "chyba ty" "ale ty też". 

Z tego co mi wiadomo to nie powinieneś w ogóle wciągać mi pojazdu na lawetę gdy siedziałem w nim. Gdyby nie to, że skrypt wyrzuca z pojazdu to byś nie miał co zrobić więc z jednej strony wykorzystałeś bugowanie na to by wyrzucić mnie z pojazdu nie mówiąc o tym, że podszedł drugi pracownik i napisał coś w stylu "wciągnij pojazd to go z niego wyrzuci".

7 minut temu, Mibawek napisał:

widziałem jak zakładasz mi tą blokadę bo byłem po drugiej stronie akcji.

Ładne bajki piszesz lecz możesz je zachować dla swoich kinderków a nie dla mnie zaparkowałem tam bo się śpieszyłem do urzędu bo kupowałem Punkty Premium co jest w logach :-) a nie żeby utrudniać pracę SAPD i gdy wracałem do auta widziałem, że zakładasz mi blokadę więc przebiegłem przez teren zamknięty by zdążyć do auta aby nie mieć tej blokady. Wtedy przyjechał @NeQ98 lawetą ja siedziałem w pojeździe i nie chciałem wysiąść ty postanowiłeś wziąć lawetę od pracownika przed chwilą wymienionego i ustawić ją w stronę mojego pojazdu po czym dopiero zacząłeś odgrywać RP gdzie ja siedziałem w środku cały czas nie wspomnę o tym, że zawołałeś sobie SAPDy po to by Ci pomogły lecz one Ci jedynie powiedziały o tym mandacie i raczej olali cię ciepłym moczem bo wyjęcie mnie z pojazdu to jest dla nich jedna komenda ale nie mieszajmy ich w to bo skarga dotyczy ciebie. 

Skarga jest na ciebie więc nie rozumiem co chcesz ugrać pisząc "pisał coś na mnie" każdy gracz ma dostęp do logów kilka dni wstecz więc mógłbyś sobie sprawdzić to jedno a drugie jeśli masz jakieś ALE do mnie to polecam dział skarg na graczy a nie w twojej skardze na pracownika. Aż można to podpiąć pod dziecinne zachowanie w piaskownice "chyba ty" "ale ty też". 

Z tego co mi wiadomo to nie powinieneś w ogóle wciągać mi pojazdu na lawetę gdy siedziałem w nim. Gdyby nie to, że skrypt wyrzuca z pojazdu to byś nie miał co zrobić więc z jednej strony wykorzystałeś bugowanie na to by wyrzucić mnie z pojazdu nie mówiąc o tym, że podszedł drugi pracownik i napisał coś w stylu "wciągnij pojazd to go z niego wyrzuci".

Kolego jeśli poszedłeś do urzędu to mogłeś zabrać ze sobą auto bo objazd był krótki nie trzeba było jechać nie wiadomo gdzie jeśli tak bardzo uciekasz od innych sytuacji to okej będę tylko przy zabieraniu pojazdu przy pojeździe cię nie było gdy zakładałem blokadę nie interesuje mnie gdzie wtedy byłeś co robiłeś, zle zaparkowaleś I utrudnialeś mi pracę, a to że sobie zaparkowałeś na chodniku z.kilometr od urzędu to mnie to nie interesuje. Co do wciagania pojazdu na lawete w twojej obecności to niestety musiałem tak zrobić ponieważ wyjść nie chciałeś. Nie mam zamiaru się tu kłócić dowody przedstawiłem czekam na wypowiedź zarządu. Miłego dnia.

Na załączonych przez pracownika dowodach jasno stwierdzam, iż pojazd był nieprawidłowo zaparkowany, a Ty nie znajdowałeś się stricte w jego pobliżu - tym samym pracownik miał prawo odholować Twój pojazd.

Odnosząc się do doliczonych 250 PLN - naturalnie pracownik miał prawo je doliczyć, jeżeli nie chciałeś opuścić pojazdu i celowo utrudniałeś przebieg akcji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin