Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Pracownikiem xMonDxY*

MateuszXQ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

czvWT0D.png

Witam, z tej strony Redaktor MateuszXQ z Redakcji 4Life News.
Dzisiaj chciałbym was bardzo gorąco zaprosić na wywiad, który udzielił mi Pracownik @xMonDxY*

Zapraszam do czytania!

KezR4ep.png

1logo.gif

KezR4ep.png

M: MateuszXQ
X - xMonDxY*

KezR4ep.png

M: Witam, z tej strony Redaktor MateuszXQ z Redakcji 4Life News.
X: Witam, z tej strony Pracownik xMonDxY* z San Andreas Road Assistance.

M: Chciałbyś udzielić mi wywiadu?
X: Oczywiście, że tak! Z wielką chęcią.

M: Dobra wiadomość! Myślę, że pora, aby zacząć. Na sam początek opowiedz coś o sobie naszym czytelnikom.
X: Mam na imię Daniel, mieszkam w mieście Friedrichshafen w Niemczech od ponad 5 lat. Obecnie chodzę do 9 klasy Realschule. W wolnym czasie gram sobie na oto tym serwerze bądź spotykam się ze znajomymi. Interesuję się motoryzacją i właśnie z nią wiąże moją przyszłość, fotografią, oraz muzyką, głównie polski rap. Na co dzień myślę, że jestem osobą miłą, z poczuciem humoru oraz dystansem do siebie. Nalezę do osób, które nienawidzą kłamstw, wolę zdecydowanie bolącą prawdę niż owijanie w bawełnę.

M: Wyżej wspomniałeś, że wiążesz przyszłość z kierunkiem motoryzacyjnym. Skąd decyzja właśnie o nawiązaniu kierunku z tą dziedziną w przyszłości?
X: Od zawsze interesowałem się motoryzacją, brałem pod uwagę różne aspekty, ostatecznie wybrałem to, co kocham najbardziej, samochody. Zastanawiałem się również nad fotografem, lecz obawiam się, że nie odnalazłbym się w tym, co bym robił.

M: Rozumiem. Przejdźmy teraz nieco do Twojego życia wirtualnego. W jakie jeszcze pogrywasz tytuły poza platformą MTA?
X: Od dłuższego czasu gram tylko w MTA, lecz zdarzy mi się zagrać w Minecrafta z kolegą. Czasami zagram również w GTA V czy też Farming Simulator 19.

M: Świetnie! Teraz wróćmy na platformę MTA. Na jakich serwerach jeszcze pogrywasz w wolnej chwili, gdy nie grasz na serwerze 4Life?
X: Od czasu do czasu gram sobie na serwerze ''Polski serwer zabawy'' albo ''Drift Paradise'', lecz mimo wszystko większość czasu spędzam na 4LIFE.

M: No cóż, każdy ma swój gust! Myślę, że czas na to, aby przejść na pytania związane z serwerem 4Life. Opowiedz nam, jak wyglądała Twoja rozgrywka, w momencie rozpoczynania grania na tym serwerze.
X: Swoją rozgrywkę zacząłem 3 sierpnia 2020. Pewnego dnia oglądając filmiki na Youtube, napotkałem na ten serwer, zdecydowałem, że również chciałbym spróbować własnych sił. Założyłem konto i grałem. Początki były dosyć trudne, jest to mój pierwszy serwer, na którym gram, oraz nie miałem znajomych, którzy również grali w MTA, nie wiedziałem jak zacząć, po obejrzeniu paru poradników poszedłem do magazynu, zarobiłem na swoje pierwsze auto, od tamtego momentu, było dużo prościej, a potem to tylko z górki. Odkąd zakupiłem pojazd Sunrise bardzo lubiłem ''Uberować'' i oto podczas uberowania napotkałem na mojego dobrego kolegę @Lemis. Myślę, że gdyby nie on moja historia z serwerem zupełnie inaczej by się potoczyła.

M: Dobrze. Podzieliłbyś się informacją, ile na ten moment posiadasz godzin przegranych na serwerze, oraz ile wynosi Twój majątek?
X: Aktualnie posiadam przegranych ponad 1200 godzin, a mój majątek wynosi około 500 tysięcy. Zdaję sobie sprawę, że to jest bardzo mało jak na moją ilość czasu, lecz zarabiam jedynie na frakcji. Nie zależy mi na majątku, gram dla zabawy.

M: Każdy ma swoje sposoby! Przechodzę dalej. Opowiesz nam, skąd wziął się Twój pomysł na nick, na którym obecnie pogrywasz?
X: Przez dłuższy czas miałem nick MondeySSS, lecz potrzebowałem jakiegoś odświeżenia, więc wpadłem na nick xMonDxX a obecnie mam xMonDxY, a skąd się to wzięło, to nie mam zielonego pojęcia.

M: Rozumiem. Czy na obecny moment nie żałujesz swoich godzin przegranych na serwerze?
X: W żadnym wypadku! Miałem okazję poznać wiele bardzo wartościowych osób dla mnie, z którymi mam dobry kontakt, dzięki nim spędzam właśnie czas na tym serwerze.

M: Świetnie! Znajdujesz się obecnie w jakiejkolwiek organizacji na serwerze?
X: Obecnie nie znajduje się w żadnej organizacji. Napisałem rekrutację do organizacji Olimp, w której miałem okazję już kiedyś być, i uważam, że jest to jedna z najlepszych organizacji. Niestety, nie udało mi się do niej dostać w tej rekrutacji.

M: Rozumiem. Wiadomo nam, że znajdujesz się w biznesie 4WARS. Jest to jeden z nowszych biznesów, który został założony. Opowiesz naszym czytelnikom, jakie obowiązki ma dana osoba w owym biznesie?
X: Tak to prawda, od pewnego czasu należę do biznesu 4WARS. Biznes 4WARS zajmuje się głównie wojnami organizacyjnymi, biznesowymi, frakcyjnymi, kończąc na wojnach dla graczy. Poza wojnami zajmujemy się również odgrywaniem różnych akcji RP, między innymi, napadami, porwania, przemyt broni, głównie przy współpracy z innymi frakcjami. Obowiązki, które ma dana osoba są między innymi odgrywaniem akcji RP, czy też przyjmowanie zakładów do wojen.

M: Wiemy również, zdałeś akademię w tym biznesie. Powiedz nam, jaką masz rangę obecnie, oraz jak się czujesz w tym biznesie.
X: Jest to biznes idealny dla osób, które interesują się odgrywaniem akcji RP, z miłym zarządem oraz bardzo fajną atmosferą. Myślę, że biznes idealny dla mnie.

KezR4ep.png

gif1.gif

KezR4ep.png

M: Świetnie! Przejdźmy dalej. W ostatniej rekrutacji styczniowej, do frakcji San Andreas Road Assistance twój nick znalazł się na liście wyników. Jak czułeś się w momencie ujrzenia Twojego nicku w wynikach rekrutacji do tej frakcji?
X: To prawda, bardzo się ucieszyłem, ponieważ od zawsze chciałem zostać pracownikiem w oto tej frakcji. Było to moje serwerowe marzenie, które zostało spełnione, przez co bardzo się ciesze, że dostałem szansę od zarządu tej frakcji.

M: Wiemy także, że ostatnio ukończyłeś egzaminy z wynikiem pozytywnym! Jak się czułeś po zdanych egzaminach oraz jaka jest Twoja obecna ranga po egzaminach?
X: To się również zgadza! Zdałem egzamin, obecnie jestem na randze Pracownik. Byłem bardzo zadowolony, że udało mi się za pierwszym razem i że będę pełnoprawnym pracownikiem San Andreas Road Assistance.

M: Rozumiem. Opowiesz nam, jakie obecnie pełnisz funkcje w tej frakcji?
X: Zajmuje się zachowaniem bezpieczeństwa na drogach. Staramy się zachować komfort jazdy po drogach, wykonując regularnie naprawy dróg, wymiany znaków, oraz wiele więcej. Głównie zajmuje się jednak odholowywaniem pojazdów nieprawidłowo zaparkowanych, bez opłaty parkingowej oraz wiele więcej.

M: Świetnie! Chciałbyś coś jeszcze osiągnąć na serwerze 4Life?
X: Tak, moim marzeniem serwerowym jest, dostanie się na rangę Support. Również chciałbym dokończyć projekt, na którym jestem skupiony w tym momencie oraz chciałbym we frakcji piąć się coraz wyżej, po wyższe rangi.

M: Zbliżamy się do końca naszego wywiadu. Chciałbyś kogoś pozdrowić?
X: Jasne! Chciałbym pozdrowić osoby, z którymi spędzam miło czas oraz z którymi mam dobry kontakt a są nimi @SzarY*, @Levi*, @CP5., @Milas, @IQCI, @Lemis, @MateuszXQ, @zloty113, całą frakcję San Andreas Road Assistance oraz biznes 4WARS!

M: Dziękuję za pozdrowienia oraz również się dołączam! Dziękuje za możliwość udzielenia wywiadu. Rozwijaj się dalej na serwerze, ponieważ masz potencjał na to. Gratuluję również obecnych sukcesów, które Tobie się przytrafiły. Dziękuję jeszcze raz i do zobaczenia na serwerze!

KezR4ep.png

Dziękuję za przeczytanie mojego wywiadu! Oczywiście zachęcam do podzielenia się swoimi opiniami oraz do zostawiania reakcji pod tym wywiadem!

pieczatka_xq.png?width=300&height=113

Autoryzował: @pawelik001

AOO1kG8.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin