Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Dyskusja nt wyników na supportera - Październik 2015

Fafus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No, to może teraz ja się wypowiem -

FacetQ - dostał się po znajomościach... takto nic ciekawego nie prezentuje,

Flou - znajomości i to chyba każdy, kto go zna wie,

Szender - znam, raczej się sprawdzi,

Jacka997 - nie znam, nie oceniam,

Paul_Powell - niby znany i stary gracz, jednak im starszy - tym głupszy - typowy odwalacz,

Verki - nie znam, nie oceniam,

D@rek - coś kojarzę, może się sprawdzi,

Nukilll - chyba raczej nic nie odwalał,

A ty Kubson aka Gałązka się nie wypowiadaj o mnie i Warhammerze w taki sposób, bo sam święty nie jesteś :)

No, to może teraz ja się wypowiem -

FacetQ - dostał się po znajomościach... takto nic ciekawego nie prezentuje,

Flou - znajomości i to chyba każdy, kto go zna wie,

Szender - znam, raczej się sprawdzi,

Jacka997 - nie znam, nie oceniam,

Paul_Powell - niby znany i stary gracz, jednak im starszy - tym głupszy - typowy odwalacz,

Verki - nie znam, nie oceniam,

D@rek - coś kojarzę, może się sprawdzi,

Nukilll - chyba raczej nic nie odwalał,

A ty Kubson  się nie wypowiadaj o mnie i Warhammerze w taki sposób, bo sam święty nie jesteś :)

Nazwałem was cebulakami? nie.. Wymieniłem was specjalnie by was nie obrazić :) Ale sam przyznaj to co odwaliliście musiało przejść do rekordów "Ginesa" xD PS: Radzę skasować to ostatnie zdanie, może się zaraz zrobić nie przyjemnie,, wymienić Ci kilka paragrafów Kodeksu Karnego? 

Kubson, raczej nikt nie wie co znaczy "Gałązka" kierowane do ciebie prócz znajomych, więc nie wiem co znów wyjeżdżasz z Kodeksem Karnym. Co do tego, że odwalaliśmy - raczej nie wiesz co w tym czasie robił ZbyKlon... znamy mnóstwo przekrętów i naprawdę wiele plotek o nas. To, że pozwoliliśmy dawnym pracownikom na to, co zrobili, miało większy sens - ale o tym mogę ci opowiedzieć prywatnie.

Co do "cebulaków" to jednak twoje zdanie miało 2 sensy - albo wyliczasz nas oddzielnie, albo szufladkujesz do tej grupy "CebulaxPompa".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin