Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na NaxiV. oskarżanego przez szumjas

szumjas
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: NexiV.
    Data i godzina zdarzenia:  03.03.2021    około 13.50
    Pełen opis sytuacji: byłem na mechaniku doki SF, chciałem wyjechać pod prąd (wiem mój błąd) ale nie zauważyłem ze stał tam oskarżony na motocyklu. Gdy zobaczyłem ze wywaliłem policjanta z motocykla to odrazu sie zatrzymałem i gdy pisałem na chacie ze przepraszam to SAPD napisał tylko ..aha" wyciągnął pompę, przestrzelił mi bez żadnego ostrzeżenia 2 opony, po czym przejechał przez mechana i uciekł bez słowa. Obok stał inny PD którego nicku nie pamiętam który przyglądał się całej akcji. Wracając do oskarżonego, gdy pisałem do niego na PM dlaczego przestrzelił mi opony to zero odpowiedzi.         Taki kozak bo ma pompe w eq a nie ma juz odwagi odpisać na pm...
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Nie mam nagrania, ani dostępów do logów.

Edytowane przez szumjas

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin