Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Kopalnia - kalkulator

K1el_on
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jakiś czas temu wpadłem na pomysł sporządzenia takiego prostego kalkulatora, który wyświetla nam m.in. ile czasu nam zajmie wydobycie węgla w zależności od podanej masy węgla.

Kalkulator jest dopracowany na najwyższym możliwym poziomie. Ze względu na to że napisanie tego programu sprawiło mi trochę problemu, gdyż posiadam ograniczoną wiedzę z posługiwania się programem Excel, przez co opracowanie tego kalkulatora zajęło mi około 5 godzin, więc został on zabezpieczony przeciwko kopiowaniu.

Program poniżej  został udostępniony tylko i wyłącznie dla użytkowników forum mta4life.pl w zakresie korzystania z niego, gdyż autor postu i program (czyt. Choppy) zastrzega sobie prawa do udostępniania i kopiowania tego programu.

Program został napisany w programie Microsoft Office Excel - program nie jest obsługiwany przez Arkusze Google, a w przypadku LibreOffice i OpenOffice nie ma gwarancji zadziałania.

Program prezentuje się w następujący sposób:

npNesb0.png

Życzę miłego korzystania z programu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin