Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z "Police Officer I" PAWELOVSKI.

AdekUchiha
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

FxgnDwG.png

Witam, z tej strony Starszy Redaktor AdekUchiha z Redakcji 4Life News.
Dziś zapraszam was serdecznie do wywiadu z @PAWELOVSKI.

GFwEpnU.png

A: AdekUchiha
P: PAWELOVSKI.

A: Witam, z tej strony Starszy Redaktor AdekUchiha z Redakcji 4Life News. Mogę przeprowadzić wywiad?
P: Witam serdecznie, chętnie odpowiem na pytania.

A: No to zaczynajmy. Na początek chciałbym, abyś opowiedział coś o sobie.
P: Dobrze, no to słowami wstępu nazywam się Paweł i aktualnie mam siedemnaście lat. Pochodzę z województwa pomorskiego, dokładniej zamieszkuje w Gdańsku. Na co dzień uczęszczam do szkoły samochodowej na profilu blacharskim i pracuje w warsztacie samochodowym. Na ogół jestem chłopakiem szczerym, uśmiechniętym, uczuciowym oraz pomocnym. Mam wiele pasji, ale takie największe to jest spędzanie czasu wolnego przed komputerem oraz rozmawianiu ze znajomymi, lubię także grać w piłkę nożną.

GFwEpnU.png
PNR_4eBzAI_M8avdFym3qPDZ-QsPevA8PbzNeoJ1jwUIkdLWz43a0xFytipz0Ywm1dDa5HzcexXEsWyJupvfmBzUO5btbNrm4Als50IXiFhi_XA-GuL1R-p3Hj9J0U_JZABtJxRu
GFwEpnU.png

A: Dziękuję za przedstawienie swojej osoby. Przejdźmy do szczegółów. Z tego, co się dowiedziałem, posiadasz konto na 4Life od 2017 roku. Jak zaczęła się twoja przygoda z serwerem?
P: Ogólnie moje początki z MTA rozpoczęły się w 2014 roku, gdy grałem na pewnym serwerze, którego na dzień dzisiejszy już nie ma i do dołączenia tutaj zachęcił mnie mój przyjaciel @Marcinski47* któremu bardzo dziękuje. Przejdźmy dalej, zgadza się, na 4Life założyłem konto w 2017 roku i zacząłem trochę grać, ale po tygodniu mi się znudziło zarabianie na magazynie, więc postanowiłem napisać podanie do frakcji SAMD, które bardzo mi się podobało, lecz wtedy dostałem bana. Po jakimś roku napisałem apelację i zostałem odbanowany. Tak naprawdę dzień, od którego gram do dziś to 10 stycznia 2019 roku. Wiadomo, początki były trudne, ale dawałem sobie radę.

A: Każdy miewa różne wzloty i upadki. Tobie najwyraźniej wyszło to na dobre, ponieważ dziś jesteś funkcjonariuszem SAPD. Co skłoniło cię do dołączenia do tej frakcji.
P: Szczerze to była spontaniczna akcja, zapraszało mnie tam wielu znajomych, nie żałuje momentu dołączenia do frakcji. Od dłuższego czasu podglądałem akcje SAPD. Bardzo mi się podobało i spełniłem pewne ze swoich marzeń związane z serwerem.

A: Najważniejsze, aby czuć się dobrze w tej roli. Jak potoczyła się twoja kariera w policji? Jaką posiadasz aktualną rangę oraz co należy do twoich obowiązków?
P: Na starcie nie było mi łatwo podczas pobytu w akademii, chciałem nawet odejść, ale postanowiłem sobie, że postaram się, aby mi się udało i tak też się stało. Aktualnie pełnie funkcję Police Officera I, do moich obowiązków należy łapanie graczy, którzy łamią regulamin KRD oraz wyjazdy na akcje RP z określonych zgłoszeń.

A: Czy to, że łapiesz graczy za przestępstwa, odbija się to w jakiś sposób na codziennym luźnym graniu poza frakcją?
P: Zdarzają się czasem nieprzyjemne sytuacje, np. że gracz obraża czy tym podobne, ale po prostu trzeba mieć to gdzieś i się tym nie przejmować i umilać sobie grę w inne sposoby.

A: A jak wygląda współpraca z innymi służbami podczas akcji RP, dogadujecie się przed wyjazdem czy może jest to czysty spontan i przyjazd na zgłoszenie?
P: Zazwyczaj dzieje się to wszystko spontanicznie i dogadujemy się dopiero podczas akcji na miejscu. A z każdą frakcją fajnie jest współpracować i fajnie podczas akcji można spędzić czas.

A: Jak oceniasz ich pracę? Czy jest coś, co uważasz, że można byłoby udoskonalić?
P: Według mnie każda frakcja ma jakby inne działania i inaczej się wyszkoleni, a ich pracę oceniam bardzo dobrze. Czy bym coś zmienił? Trochę ciężkie pytanie, na ten moment nic bym nie zmienił.

GFwEpnU.png
PbTVxnvqY8-FYSExS6tZGnJnAykJe4UVp93N_KtMU4D4DKgD5omYl0_4N07ZlLDFwksLubamlmQ7b1BxiuiO_R3V70RVhXXfmMOTF0jqmDSLZspjwVsM3ykCuyShr8aTGxcSv2ax
GFwEpnU.png

A: Chyba już wszystko wiemy na temat pracy we frakcji, to może przejdźmy do biznesów. Zauważyłem, że należysz do 4music. Możesz opowiedzieć coś więcej na ten temat?
P: Tak, aktualnie należę do biznesu 4Music, moim zadaniem jest prowadzenie audycji, rozmawianie z graczami, odpowiadanie na ich pytania no i oczywiście puszczanie piosenek, aby umilić im grę. Sama praca w biznesie jest bardzo fajna i przyjemna i nie narzekam.

A: Muszę przyznać, że nie wiem, czy zdarzyło mi się słuchać audycji z twoim udziałem. Mam nadzieję wkrótce to zmienić. Jaki gatunek muzyczny najbardziej preferujesz?
P: Jak najbardziej musisz posłuchać. Odpowiadając na pytanie, to preferuje hip-hop, ponieważ jest to gatunek muzyczny, który ma największą słuchalność oraz przyjemnie się tego słucha. Również puszczam czasem coś z rapu, ponieważ niektóre piosenki też są całkiem w porządku.

A: W jakich porach najlepiej ci się prowadzi audycje?
P: Według mnie, audycje najlepiej prowadzi się w godzinach wieczornych, a jeszcze lepiej to w weekend.

A: To już wiem mniej więcej, kiedy wpaść na odsłuch. Jesteś także członkiem organizacji Family Drivers. Jest coś, co chciałbyś opowiedzieć o tej organizacji?
P: Za bardzo nie wiem, co mógłbym opowiedzieć, ponieważ jestem w niej od niedawna, ale postaram się coś opowiedzieć. Jest to organizacja, która istnieje już około 2 lat, jest w niej dużo fajnych osób, z którymi przyjemnie można porozmawiać czy też pograć. Co do samej organizacji to jest w niej około 30 członków. Mamy masę pojazdów każdego rodzaju oraz fajną bazę, bardzo polecam tę organizację, panuje tutaj miła, przyjemna oraz rodzinna atmosfera.

A: Dziękuje za ten opis, jak i zachętę do dołączenia. Z pewnością ktoś się zainteresuje. Już nie wspominając o wszystkich biznesach, frakcjach, organizacjach, a patrząc na ogólne odczucia względem 4life. Co przykuwa twoją uwagę, że nadal tu wracasz?
P: Najbardziej to znajomi, z którymi spędzam najwięcej czasu na serwerze. I oczywiście same chęci grania na serwerze.

A: Czy chciałbyś coś jeszcze tutaj osiągnąć?
P: Tak, najbardziej marzy mi się rola Supporta i będę dążył do tego, aby się w końcu udało, a kolejnym z marzeń to posiadanie wysokiego stopnia we frakcji oraz zakup wymarzonego Turismo.

GFwEpnU.png
7qwAYQ9kctWMvG0z9yodPYrKepHbAB_B_h2TGlqdcII_Wktu0s9sGDOX4f_0x5N7pOpkqZua8SfYvIKfTO69ea9-dNUAF14V55xcgTDBlfO0fbfMSCbSdQ14znKlEjGN5KxDhsbL
GFwEpnU.png

A: Życzę powodzenia i spełnienia tych celów. To teraz zapytam od drugiej strony. Gdybyś mógł się cofnąć w czasie i rozpocząć od nowa rozgrywkę na nowo podjąłbyś inne decyzje? Wprowadził zmiany względem swojego stylu gry?
P: Jeżeli by się wszystko inaczej ułożyło, to myślę, że bez większego problemu mógłbym rozpocząć grę, lecz również chciałbym być we frakcji oraz w biznesie, ponieważ bardzo mi się to podoba, a co do stylu gry myślę, że nie. Gram tyle na ile mam ochotę oraz w jakim stopniu mi pozwala czas.

A: Na zakończenie zadam jeszcze dodatkowe pytania, które z pewnością interesują czytelników. Jaki masz majątek?
P: Mój majątek nie jest zbyt duży jak na razie mam Jestera 2.2 PFT i dużą sumę gotówki, aktualnie w planach mam kupić Turismo oraz jakiś duży domek.

A: Masz swój ulubiony wóz? Jeśli tak to dlaczego akurat ten.
P: Co do ulubionych pojazdów to nie mam ich, ponieważ lubię jeździć, czym popadnie.

A: Preferujesz inne tytuły poza platformą MTA?
P: Tak, preferuje. Ja aktualnie gram w CS:GO, LOL, Rocket League, FIFA.

A: Skąd wziąłeś pomysł na swój nick?
P: Co do mojego nicku to było gdzieś 6 lat temu, gdy na pewnym serwerze znudził mi się mój stary nick, poprosiłem kolegów żeby pomogli mi coś wymyślić i po krótkim zastanowieniu ten mi się spodobał, dlatego mam go do dziś.

A: To wszystko, dziękuję za tą miłą rozmowę, chciałbyś kogoś jeszcze pozdrowić na zakończenie?
P: Chciałbym bardzo serdecznie pozdrowić @KropsoN @DarkQueen @MisiekplTeam @SpeedPower @Marcinski47* @Hooded @Coherent. @Yuri. @KajVis @Puszkowata @Broszko @Deilo @Siudmek777 @Agata* @Grubart @Milox57 @wybielacz

GFwEpnU.png

C263keYFsTCCHdjSG7iISZ1oJ9EBmZ39CAgi0JHa_n2SopBiM00pq-8oNf5s6xzq62OuDKmHO3Oh-Wb8fRbVzNAkm4C-li3s8HTnQhEM44DnbQSMLWe6hft9F0VoH0nGrUjoLQBu

Autoryzował: @cruzeN.

FxgnDwG.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin