Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na AdiZ - oskarżony przez PanKierowniK

reggin1488
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @AdiZ
    Data i godzina zdarzenia: 04.04.2021 14:16
    Pełen opis sytuacji: Powiedziałem na "TAC 1", że Deluxo-21 Przejmuje P2, gdy zaczęliśmy wyprzedzać konwój jakaś jednostka nie zjechała na pobocze i doszło do zderzenia, ostatecznie gdy znaleźliśmy się na P2. AdiZ wyszedł z radiowozu i zaczął strzelać do naszej jednostki, po czym zabił nas i wybuchło moje deluxo z którymi poszły oponki. Proszę o zwrot 1600PLN oraz ukaranie ponieważ, jak mnie zabiliście to w pojazd ostrzał był kontynuowany mimo że nikogo już w nim nie było.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:  

Spoiler

B0FfnRC.png 

Więc wyjaśniając, jechałeś za kordonem dobre 5 min, w pewnym momencie zacząłeś nas wyprzedzać, wtedy padło polecenie aby cie ostrzelać, jeden z oficerów zajechał ci drogę, i z godnie z poleceniem ostrzelaliśmy twoją osobe, nie jestem w stanie ocenić kiedy pojazd jest w stanie wybuchnąć ale w twoim przypadku tak się stało, "Powiedziałem na "TAC 1", że Deluxo-21 Przejmuje P2" tego nie jestem w stanie wyjaśnić, to jakieś twoje urojenie? Więc to będzie tyle z moich wyjaśnień, nie popełniłem realnego błędu abym miał powód do zwrotu gotówki za twoje opony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin