Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na SlomczaNN oskarżony przez GoroncyAdam

GoroncyAdam
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: SlomczaNN

Data i godzina zdarzenia: około godziny 19:00

Pełen opis sytuacji: SlomczaNN zatrzymał mnie z powodu przekroczenia prędkości i jazdy pod prąd (jechałem pod prąd bo miałem lagi i nie wiedziałem co się dzieje ale nie chce się usprawiedliwiać w ten sposób) po czym pojechałem z 10 metrów w celu zatrzymania się  w miejscu gdzie jest więcej miejsca. A SlomczaNN myslał że uciekam i później zatrzymałem się i cały czas czekałem aż przyjechało około 5 policji dostałem 6800 zł mandatu lub więzienie więc wybrałem więzienie.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

tu jeszcze początek przejechania tych 10 metrów nawet mniej (filmik od kolegi)

Ja, GoroncyAdam zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez GoroncyAdam

Uszanowanie Sergeant I

Powodem zatrzymania było jazda pod prąd oraz taran na mnie pod prąd koło HQ jechałeś aż do stacji mimo binda i dostania komunikatu o zatrzymaniu się. Zatrzymałeś się koło stacji  co już mogłem uznać jako ucieczkę ale postanowiłem dać Ci szanse.

Odjechałeś raz bez żadnego nakazu - darowałem chciałem dalej prowadzić zatrzymanie ale jak wyszedłem do Ciebie a ty ruszyłeś miarka się przebrała wezwałem wsparcie i przeprowadziliśmy zatrzymanie jak widać dalej na filmiku.

Pozdrawiam

Edytowane przez SlomczaNN

Akurat do tego taranu się przyznaje ale do nie uciekałem odjechałem trochę jak widać na filmiku ponieważ tam gdzie się najpierw zatrzymałem był wjazd i nie chciałem zastawiać widoku osobom wyjeżdżającym z tego terenu.

Edytowane przez GoroncyAdam

Napiszę jescze raz.... Dostałeś polecenie żeby się zatrzymać koło komendy gdzie przejechałeś aż na stację  ale pomijając to, zatrzymałeś się przejechałeś kawałek żeby  nie zasłaniać wjazdu da się to jescze zrozumieć ale tylko jak wyszedłem do Ciebie to ty odjezdzasz sobie ?

Czekam na finalną wypowiedź zarządu.

Edytowane przez SlomczaNN

Funkcjonariusz nie popełnił błędu.

Swoją drogą nie ładnie tak najpierw wstawiać cały filmik, gdzie odjeżdżasz funkcjonariuszowi sprzed nosa, a potem go ucinasz tak, by pokrywał się on z filmikiem Twojego kolegi, gdzie tej ucieczki nie było. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin