Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4life News - Wywiad z Kierowcą Specjalnym Frapis

Sheeker
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

vVH4Yr4.png
Witam, z tej strony Redaktor Sheeker z Redakcji 4Life News.
Dziś zapraszam was serdecznie do wywiadu z @Frapis.

qXdVLDL.png
WoyptMr.gif
qXdVLDL.png

S - Sheeker
F - Frapis

S: Witam, z tej strony Redaktor Sheeker z Redakcji 4 Life News. Czy zechciałby Pan udzielić mi wywiadu?
F: Witam, oczywiście.

S: Super, na początku mógłbyś opowiedzieć nam coś o sobie?
F: Witam jeszcze raz, nazywam się Kacper. Pochodzę z małego miasta w województwie Warmińsko-Mazurskim. Chodzę do szkoły licealnej na profilu biologia-chemia-angielski. Moimi zainteresowaniami jest piłka nożna, siatkówka, jak i polityka. Jestem zazwyczaj miłą, pomocną i kulturalną osobą, która lubi poznawać nowe osoby i nawiązywać z nimi kontakt.

S: Wspomniałeś, że interesujesz się piłką nożną. Mógłbyś napisać coś więcej o swoich zainteresowaniach? Jak myślisz, co będziesz robił w przyszłości?
F: W przyszłości chciałbym zacząć studia AWF (Akademia Wychowania Fizycznego). Wujek mi mówił, że jestem wręcz do tego stworzony, aby w przyszłości uczyć innych WF'u. Mam w planach też za kilka lat pokombinować coś związanego z polityką, ale to na razie daleka droga do tego.

S: Rozumiem. Przechodząc teraz do serwera, opowiedz nam, jak na niego trafiłeś oraz jakie były twoje początki.
F: No to zacznijmy od mojego początku tak, jak mówisz. Na serwer 4life trafiłem z czystego przypadku, ponieważ przed 4life grałem na takim innym małym serwerze, gdzie grało około 20-30 graczy. Oczywiście moja przygoda na tym małym serwerze była krótka, ponieważ mi się po prostu znudził. Mało aktualizacji, mała aktywność administracji itd. To postanowiłem poszukać inny serwer i tak właśnie natrafiłem na 4life'a. 24 września 2018 roku postanowiłem założyć konto. Początek jak początek... szukałem pracy, co zajęło mi około 10 minut szukania i trafiłem na pracę magazyniera. Pracowałem tam, aż dopóki nie uzbierałem 200 Life Points'ów na prace laweciarza. Pamiętam zdobywanie ostatniego Life Points'a trwało bardzo długo, bo około 1,5 godziny... ale w końcu udało się zebrać ostatniego Life Points'a i poszedłem na prace laweciarza. Praca laweciarza była na początku bardzo fajna, bo większe zarobki, w miarę szybkie kursy, uczyłeś się mapy, docierając do różnych podpunktów, także same plusy tej pracy jak dla mnie. Potem gdy uzbierałem 500 Life Points'ów poszedłem na kuriera, który się znajdował jeszcze w Fallen Tree. Kurier też mi się bardzo spodobał, bo się różnił czymś innym tak jak każda inna praca. Później natrafiłem na gracza @YankeeS, który był jeszcze Support'em i pomagał mi w wielu rzeczach takich jak: gdzie się znajdowała giełda, sweepery, urząd itd. Pamiętam też, jak dał mi klucz do pojazdu marki Previon, który do tej pory mam i jestem mu bardzo wdzięczny, ponieważ mogłem się poruszać pojazdem to i też z szybszą prędkością. Potem natrafiłem na graczy @Miksiu oraz @Suchy2132, którzy też byli na randze Support'a i też bardzo dużo mi pomogli w moich początkach serwera.

S: Ciekawa historia. A skąd wziął się twój pomysł na nick?
F: Mój pomysł na nick wziął się z youtuber'a pod nazwą Freapy, który wyświetlił mi się na stronie głównej Youtube'a. Nagrywał on filmiki w 2017 roku z gry Fortnite, która była na tym szczycie topowych gier, oczywiście zapewne dalej jest. To postanowiłem od jego nicku wziąć litery takie jak: F,R,P,Y i to jest mój główny, który używam w innych grach, ale na serwerze używam nicku Frapis.

S: Mógłbyś napisać, w jakie gry jeszcze grasz?
F: Oczywiście. Najczęściej gram w takie gry jak: MTA, Metro, Assassin's Creed, Counter Strike: Global Offensive, GTA 5 i Euro Truck Simulator 2.

S: Okej. Na serwerze przegrałeś ponad 1800h. Jaki majątek zgromadziłeś przez całą twoją rozgrywkę oraz czy żałujesz czasu spędzonego w grze?
F: Mój majątek jak na 1800 godzin wynosi około 1,4kk - licząc w pojazdach, dodatkowo w gotówce posiadam 70 tysięcy. A czy żałuję czasu spędzonego w grze? Szczerze to w jakimś stopniu tak, ponieważ mógłbym go zupełnie inaczej spędzić, ale z drugiej strony poznałem tutaj wiele wspaniałych osób, z którymi dotąd trzymam kontakt.

S: Od jakiegoś czasu jesteś we frakcji TSA. Mógłbyś napisać, jak wyglądają twoje obowiązki, jaka atmosfera panuje we frakcji, oraz jak oceniasz jej działanie?
F: Z przyjemnością ci odpowiem. We frakcji Transport Of San Andreas jestem dokładnie od 10 listopada 2020 roku. Właśnie wtedy zdałem akademie w tej frakcji i stałem się pełnoprawnym pracownikiem. Moim obowiązkiem we frakcji jest wożenie graczy z punktu A do punktu B oraz umilić im grę w czasie drogi np. rozmową z graczem, nawiązywanie z nim kontaktu. Na dodatek są też 2 oddziały, jakimi są Transport Lotniczy i Eskorta VIP. Opowiem krótko, czym zajmuję się każdy oddział. Transport Lotniczy zajmuję się wożeniem graczy pojazdem powietrznym, który o wiele szybciej dotrze do celu niż zwykła taksówka, natomiast Eskorta VIP zajmuję się wożeniem graczy pojazdem lądowym z punktu A do punktu B lub też można wynająć w taki sposób, gdzie klient mówi pracownikowi, do jakich miejsc mógłby pojechać. Dla mnie to jest najlepsza frakcja pod tym względem, jeżeli chodzi o nawiązywanie kontaktów z innymi graczami. Atmosfera we frakcji jest po prostu idealna, z każdym graczem jesteś w stanie się porozumieć, pogadać o innych rzeczach niezwiązane z samą frakcją, granie wspólnie w inne gry itd. Działanie frakcji też jest na dobrym poziomie, także nie muszę tutaj więcej o tym pisać.

S: Rozumiem, że możesz z czystym sercem polecić frakcję naszym czytelnikom?
F: Oczywiście. Polecam ją jak najbardziej!

qXdVLDL.png
TYTvlHZ.gif
qXdVLDL.png

S: Przejdźmy dalej. Od jakiegoś czasu znajdujesz się w zarządzie organizacji Poena Capitis. Mógłbyś opowiedzieć nam nie co o niej działaniu oraz atmosferze wewnątrz organizacyjnej?
F: W zarządzie organizacji Poena Capitis dołączyłem dnia 18 listopada 2020 roku. Moimi głównymi obowiązkami są pilnowanie członków czy nie wywołują żadnych kłótni, ogarnianiem sub-forum, jak i obserwowania reszty zarządu czy nie łamią regulaminu organizacji. Atmosfera w organizacji jest moim zdaniem spokojna. Zdarzają się osoby, które próbują zniszczyć nam atmosferę, ale zarząd odpowiednio reaguje i wykonuje swój obowiązek tak, jak należy. A sama aktywność organizacji jest wysoka, jak i w grze, oraz na discordzie, także polecam bardzo gorąco, abyście sami sprawdzili, jaka panuje u nas atmosfera, tym samym dołączyli do naszej organizacji, pisząc podanie na naszym sub-forum!

S: Rozumiem. Obecnie nie należysz do żadnego biznesu, czy w najbliższym czasie planujesz to zmienić?
F: Obecnie nie należę do żadnego biznesu i nie planuję dołączyć w najbliższym czasie, ponieważ nie mam tak dużo czasu, aby poświęcać czas na biznes, jak i na frakcje.

S: Masz jakiś cel na serwerze, który chciałbyś osiągnąć ?
F: Tak. Na pewno chciałbym kupić pojazd na ID i chciałbym zdobyć najwyższą rangę we frakcji, nie licząc zarządowej. I w sumie to tylko tyle, co chciałbym osiągnąć.

S: Życzę powodzenia. Zbliżamy się już do końca tego wywiadu. Chciałbyś jeszcze kogoś pozdrowić?
F: Chciałbym pozdrowić oczywiście Ciebie. @YankeeS mam nadzieję, że to przeczytasz! @pawelosuwa @Gajduss @HerbatniK* @Czapla* @koziolox10 @Dawidosa @JAKUBEX. @zloty113 @Halloween @Flix. @Miksiu @asbesth @KubiXooN_2k19, jak i @Suchy2132 strażaku!

S: Dziękuje za pozdrowienia oraz za to, że udzieliłeś mi wywiadu. Naturalnie dołączam się do dalszej części pozdrowień.
F: Dziękuje również.

qXdVLDL.png

CJpKAku.png

Autoryzował: @Dudziak

vVH4Yr4.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin