Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Byialy oskarżony przez UzurpatoR*

GerwazY_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Byialy
    Data i godzina zdarzenia: 10.05.2021-11.05.2021 godz 1:53
    Pełen opis sytuacji:
Podjechalem autem na parking płatny pod kopalnie i po oplaceniu miejsca parkingowego ( co widac na ss) poszedlem do kopalni po wejsciu na server  gdy zobaczylem ze auta nie ma w depo sprawdzilem  pod f5 ze jest w pp bezpodstawnie.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

https://imgur.com/a/Jbhv1qy

• Administrator

Witam, Cadet Byialy z San Andreas Police Academy. 

Pojazd nie znalazł się bezpodstawnie na parkingu policyjnym. Nie posiadał on opłaty parkingowej przez okres około 165 minut. Został on przeze mnie znaleziony na terenie Whitewood Estates Las Venturas (praca lawet). Poniżej przedstawiam zrzut ekranu argumentujący moje działania - odholowanie pojazdu na parking policyjny. Z tego co widzę na zrzucie ekranu - jest on nieopłacony a ID oraz model się zgadzają. 
https://imgur.com/a/pSax4fZ

Stanowi Pan, że pojazd został pozostawiony na kopalni, a jak widać na SS wyżej, został znaleziony zaparkowany (zaciągnięty hamulec ręczny) w Las Venturas. Ostatnim kierowcą był właśnie Pan. Nie wiem czy jest to celowe kłamstwo czy zwykłe zapomnienie, aczkolwiek pojawia się tutaj takowa nieścisłość, na którą warto zwrócić uwagę. 

Ode mnie to wszystko, pozostaje czekać na wypowiedź ES.

((Co więcej, treść wątku jest niekompletna.))

Edytowane przez Byialy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin