Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pluum

kapiszpi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @PluuM
    Data i godzina zdarzenia:Ciężko określić ale Najpierw poszedłem do więzienia o 2021.05.19 15:53:13 a 2 że siedziałem znowu za wpisy było o 2021.05.19 21:30:34
    Pełen opis sytuacji:Więc tak. Miałem wpisy za ucieczke przed pd było ich chyba 2. Zostałem wsadzony do jaila na logach niżej przez Pluum więc powinien usunąć mi wszystkie wpisy a tak to  zostałem wsadzony przez janina za wpisy więc no proszę aby został ukarany przez to że nie usunął mi wpisów za ktore już odsiedziałem 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: 2021-05-19 21:30:34> WIĘZIENIE Janin aresztował PID 239329 na 105 m. Powód: 2 wpisy + ostrzał + blokowanie radiolki. Po czym 2 log że odsiedziałem .2021-05-19 15:53:13> WIĘZIENIE pluuum aresztował gracza kapiszpi [239329] na 195 m. Powód: odmowa przyjęcia mandatu, wjazd na DM, relog, wpisy w MDT, oszustwo Officera. 

ja, kapiszpi     zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Edytowane przez kapiszpi

Witam Police Officer Janin

Za zgodą zarządu SAPD pozwolę sobie dodać kilka rzeczy. Wyjaśnię jak sytuacja wyglądała.

Zacznijmy od tego iż dnia 19.05.2021r po akcji na DM zostałeś wsadzony do jaila przez PID. Ja cię do niego wsadziłem za ostrzał + przetrzymywanie radiolki na DM + 2 wpisy. 

Przed tym jak Cię wsadzałem zrobiłem ss'y z MDT. Osoby wpisujące Cię to Nicholaz oraz VeeniX. VeeniX najprawdopodobniej pomylił się z datą zamiast 19 to napisał 20 leczy to chyba nic nie zmienia. 

Po wsadzeniu się do jaila wpisy usunąłem. Skoro odsiedziałem te wpisy to wyjaśnij to z osobą która Cię za nie wsadzała. Na koniec dodam że następnym razem jak do mnie piszesz na pw to w  spokojny sposób a nie z groźbami czy tego temu podobne o skargę na mnie. Bo ze mną da się dogadać lecz nie lubię gdy inna osoba jest nastawiona agresywnie.

Tutaj moje wyjaśnienia o które prosiłem mnie na PW. 

Również dodam dowody ss z MDT, oczywiście nie wszystkie gdyż są tam dane dostępne tylko dla funkcjonariuszy SAPD. 

https://imgur.com/a/SelcZd4

Pozdrawiam

Edytowane przez Janin

5 godzin temu, Janin napisał:

Witam Police Officer Janin

Za zgodą zarządu SAPD pozwolę sobie dodać kilka rzeczy. Wyjaśnię jak sytuacja wyglądała.

Zacznijmy od tego iż dnia 19.05.2021r po akcji na DM zostałeś wsadzony do jaila przez PID. Ja cię do niego wsadziłem za ostrzał + przetrzymywanie radiolki na DM + 2 wpisy. 

Przed tym jak Cię wsadzałem zrobiłem ss'y z MDT. Osoby wpisujące Cię to Nicholaz oraz VeeniX. VeeniX najprawdopodobniej pomylił się z datą zamiast 19 to napisał 20 leczy to chyba nic nie zmienia. 

Po wsadzeniu się do jaila wpisy usunąłem. Skoro odsiedziałem te wpisy to wyjaśnij to z osobą która Cię za nie wsadzała. Na koniec dodam że następnym razem jak do mnie piszesz na pw to w  spokojny sposób a nie z groźbami czy tego temu podobne o skargę na mnie. Bo ze mną da się dogadać lecz nie lubię gdy inna osoba jest nastawiona agresywnie.

Tutaj moje wyjaśnienia o które prosiłem mnie na PW. 

Również dodam dowody ss z MDT, oczywiście nie wszystkie gdyż są tam dane dostępne tylko dla funkcjonariuszy SAPD. 

https://imgur.com/a/SelcZd4

Pozdrawiam

Dobrze że się wypowiedziałeś ale jednak najlepiej by było żeby wypowiedział się pluum który nie usunął wpisów a powinien 

Witam, z tej strony Detective II pluuum. San Andreas Police Department.

Zaczynając był za tobą pościg, złapaliśmy Cię, rozmawialiśmy chwilę i podliczyliśmy mandat. Uznałeś że wolisz odsiedzieć owe wpisy jak i wykroczenia które popełniłeś podczas pościgu, no i pojechałem Cię wsadzić. W tym samym momencie było dużo wezwać i miałem to zrobić po jednej akcji RP, ale wyleciało mi z głowy i za co Cię przepraszam. Nie jestem robotem i po prostu zapomniałem.

15 godzin temu, pluuum napisał:

Witam, z tej strony Detective II pluuum. San Andreas Police Department.

Zaczynając był za tobą pościg, złapaliśmy Cię, rozmawialiśmy chwilę i podliczyliśmy mandat. Uznałeś że wolisz odsiedzieć owe wpisy jak i wykroczenia które popełniłeś podczas pościgu, no i pojechałem Cię wsadzić. W tym samym momencie było dużo wezwać i miałem to zrobić po jednej akcji RP, ale wyleciało mi z głowy i za co Cię przepraszam. Nie jestem robotem i po prostu zapomniałem.

No rozumiem każdy może zapomnieć teraz tylko czekać na decyzję zarządu 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin