Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

ODCHODZĘ

Croatian
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, inny serwer PIDzie 168?

Ten serwer jest lepszy, bo zajął 2gie miejsce, bo na forum gtaO było głosowanie wszystkich RPG serwerów w zeszłym roku w listopadzie.

To nasz serwer Ci się nie podoba, że musisz odejść? No to elo... idź na inny serwer - może tam Ci się będzie podobało.

3 miesiące postoi 4life, a ty się wszędzie nie udzielaj i wyjdź do ludzi, na dwór.

3 miesiące postoi 4life, a ty się wszędzie nie udzielaj i wyjdź do ludzi, na dwór.

4Life nie padnie, przestań opowiadać bzdury.

I na dwór mam w środku nocy wychodzić? Pomyśl . . .

A Ty Igols*, PIDzie 168, nie wierzę, po prostu nie wierzę w to - [1] przeszedłeś na najgorszy serwer - serwer, który ma spiny z naszym 4Life. 

[1] b48QNCi.png

Wstyd jest mi z Ciebie. Myślałem, że jesteś po naszej stronie, a Ty nas zostawiłeś na lodzie dla konkurencji.

I Ci powiem tak: moja sprytna osoba wszystko wyłapie, ze mną nie ma żartów.

I mi to wisi w głębokim poważaniu że mam autyzm.

Dobranoc.

A Ty Igols*, PIDzie 168, nie wierzę, po prostu nie wierzę w to - [1] przeszedłeś na najgorszy serwer - serwer, który ma spiny z naszym 4Life. 

[1] b48QNCi.png

Wstyd jest mi z Ciebie. Myślałem, że jesteś po naszej stronie, a Ty nas zostawiłeś na lodzie dla konkurencji.

Dobranoc.

napiszesz mi co to za serwer na pw bo chyba tez tam ide bo 2tyg na ub czekam

Nie napiszę . . . 

Domyśl się co to za serwer.

ja nie znam tych serwerow nowych bo mnie dlugo nie bylo na scenie Multi Theft Auto wydanym w 2003 roku 9 lutego o godzinie 21:37 nie mam pojecia PIDowcu 63 najpyszniejszy ziomeczku :) prosze napisz mi ziomeczku najdrozszy prosze Cię! zrobie wszystko PIDowcu 63

Nie napiszę, dopóki nie przestaniesz mi słodzić. Ja nie chcę żebyście mi aż tak słodziki.

Rozumiem na temat tego że mam te PID 63 i że jestem najdroższym ziomeczkiem.

Ale słodzenie aż tak znanej osoby z 4Lifa?

I koniec Off-Topa tutaj - gracz nas zdradził dla tej konkurencji i taka prawda...

I powtarzam raz jeszcze: moja osoba wszystko wyłapie. Już tą sytuację wyłapała - wyłapie następne.

Cześć . . . 

to prawda KNX PIDowcu 63.. jesteś zbyt sprytny żeby w ogóle siedzieć na tym forum! ja bym cie przyjął do jakiejś elitarnej grupy zwalczania zła w internecie albo coś w tym deseń rozumiesz mnie. Jesteś taką sprytną osobą...nie poznałem nigdy takiej sprytnej osoby jak TY!!!!!!!! 

[1] b48QNCi.png

Dobranoc.

niech se gra gdzie chce nikt za nim plakac nie bedzie ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin