Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Lock

TADEO
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: TADEO99
Nick osoby oskarżonej: @TomiX*
Powód napisania skargi: Odholowanie pojazdu mimo opłacenia parkingu oraz rzekomo samochód stojący poza parkingiem
Dowody: 

Spoiler

[2021-05-30 16:17:00] [Output] : * Wjechałeś do strefy płatnego parkowania.
[2021-05-30 16:17:00] [Output] : - Po zaparkowaniu znajdź parkomat i opłać bilet parkingowy.
[2021-05-30 16:17:05] [Output] :  ⊚ Zgaszono silnik pojazdu
[2021-05-30 16:17:14] [Output] : * Opłaciłeś bilet parkingowy na czas 30 minut.
[2021-05-30 16:28:25] [Output] : TADEO99 [310]: z jakiej racji mi auto zabieracie skoro był opłacony???

Na filmie pokazałem w którym miejscu zastałem samochód kiedy pracownicy SARY założyli blokadę(0:17),miejsce w którym ja go zostawiłem(0:28) oraz w którym momencie pojawia się komunikat o wjechaniu do strefy płatnego parkowania. Żeby nie było wrzuciłem cały log.
Chyba każdy się ze mną zgodzi,że płacenie za parking i porzucenie samochodu w miejscu GDZIE NIE TRZEBA PŁACIĆ nie ma sensu, a czasu postoju nie przekroczyłem

console.log

Edytowane przez TADEO99

Uszanowanie, Inspektor TomiX* z San Andreas Road Assistance.

Dostałem zgłoszenie dotyczące porzuconego pojazdu. Po dotarciu na miejsce faktycznie okazało się, że jest porzucony pojazd na giełdzie, co widać na poniższym zdjęciu. Jeżeli faktycznie twierdzisz, że wjechałeś do strefy płatnego parkingu, to być może nie zaciągnąłeś hamulca ręcznego i ktoś postanowił wypchać Ci pojazd z miejsca, w którym go zostawiłeś.

Ode mnie to wszystko, czekamy na wypowiedź Zarządu. Niżej ss z potwierdzeniem:

https://imgur.com/a/RXiDHiS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin