Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Janin, Patryk99 - oskarżony przez Norsek

Norsek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Janin @Patryk99
    Data i godzina zdarzenia: 04.06.2021 12:30
    Pełen opis sytuacji: Kolega z frakcji miał pościg więc postanowiłem pomóc, zabiłem 2 adeptów i broniłem samochodu którym był robiony pościg. Później ktoś wypchał samochód ale ręcznego nie zaciągnął więc wepchaliśmy go ponownie. W tym momencie dostalem z tej smiesznej pompki sparalizowany i mnie nie zaaresztowali, chwilę później wskoczyłem na radiolke i zeskoczyłem po czym wbiegłem na dm'a. Jakis kadecik strzelal z poza DM bo najwidoczniej bał się wejść. Ponownie wszedłem na radiolke w tym momencie dostałem crasha, wszedłem ponownie na serwer klikłem ostatnia pozycja i znów crash, więc w tym momencie zrestartowałem laptocia i zrespiłem się na LS Commerce i tam zabral mnie BoSS_Gonzalez i podwiózł pod motocykl który został na strefie DM. A no i jeszcze chodzi o to ze w pierdlu przez pida wsadzili a ja w tym samym czasie jezdzilem na motorku wiec wisisz za odholowanie na pp plus zadoscuczynienie 2k i elo
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: [2021-06-04 12:11:37] [Output] : ● Opuściłeś/aś strefę bezprawia!
[2021-06-04 12:11:52] [Output] : ✔ Zostaniesz przeniesiony/a na strefę DM za 5 sekund. Nie ruszaj się!
[2021-06-04 12:11:57] [Output] : ✔ Zostałeś/aś przeniesiony/a na strefę DM.
[2021-06-04 12:12:02] [Output] : ● Znalazłeś/aś się w strefie bezprawia!
[2021-06-04 12:12:04] [Output] : fifcio12 [87]: - UBER - TANIO - WSZĘDZIE - (nie)BEZPIECZNIE -
[2021-06-04 12:12:12] [Output] : Twój znajomy Kyoya opuszcza grę.
[2021-06-04 12:12:23] [Output] : Alfonso_Gonzalez [65]: F
[2021-06-04 12:12:28] [Output] : Alfonso_Gonzalez [65]: zabij
[2021-06-04 12:12:32] [Output] : * Zabiłeś gracza Janin (respekt +8)
[2021-06-04 12:12:33] [Output] : Alfonso_Gonzalez [65]: zabijcie
[2021-06-04 12:12:41] [Output] : * Zabiłeś gracza Patryk99 (respekt +6)
[2021-06-04 12:13:30] [Output] :  ⊚ Silnik mimo próby, nie uruchomił się.
[2021-06-04 12:13:30] [Output] :  ⊚ Podniesiono stópkę
[2021-06-04 12:13:30] [Output] :  ⊚ Uruchomiono silnik pojazdu
[2021-06-04 12:13:53] [Output] : ● Opuściłeś/aś strefę bezprawia!

plus 1 nagranie w ktorym dostalem crasha wiecej sie nie zapisalo bo to powtorka.

https://imgur.com/a/wF7jA7c

Ja, Norsek zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Norsek

Skarga bez sensu

Zabiłeś funkcjonariuszy, dostałeś z tazer i zrobiłś relog

[2021-06-04 12:19:48] [Output] : Ⓘ Powalasz gracza Norsek na ziemię.

Tutaj jeszcze logi jakiegoś twojego kolegi

[2021-06-04 12:20:05] [Output] : Suchoklatesik [220]:  Twój znajomy Norsek opuszcza grę

Zasady są takie że za zabojstwo 30 min + relog również 30 min

/edit

Na nagraniu nie ja do ciebie strzelałem tylko ktoś inny. Ja strzeliłem do ciebie z minute później wiec twoje nagranie nie ma sensu

Tyle ode mnie

Edytowane przez Janin

12 minut temu, Janin napisał:

Tutaj jeszcze logi jakiegoś twojego kolegi

[2021-06-04 12:20:05] [Output] : Suchoklatesik [220]:  Twój znajomy Norsek opuszcza grę

? przy crashu zawsze się tak dzieje ty chyba nigdy crasha na swoje oczy nie widziałeś albo wystarczająco mało tutaj grasz.

14 minut temu, Janin napisał:

Na nagraniu nie ja do ciebie strzelałem tylko ktoś inny. Ja strzeliłem do ciebie z minute później wiec twoje nagranie nie ma sensu

Nagranie pokazuje ze w tym momencie dostalem crasha drugiego nie mialem jak nagrac bo odrazu po wejsciu na 4life go dostalem a powtorki mi sie nie udalo nagrac a co do strzelania z poza dm wspomnianego w skardze to bylo was 3 ty entiohy i piuro w 3 w tych samych skinach widac to rowniez na nagraniu

Godzinę temu, Norsek napisał:

przy crashu zawsze się tak dzieje ty chyba nigdy crasha na swoje oczy nie widziałeś albo wystarczająco mało tutaj grasz.

Zostawie to bez komentarza bo to nie ma sensu

Godzinę temu, Norsek napisał:

a co do strzelania z poza dm wspomnianego w skardze to bylo was 3 ty entiohy i piuro w 3 w tych samych skinach widac to rowniez na nagraniu

Nie wiem o jakim strzelaniu mowisz

Ogólnie nie wiem o co masz problem... Dostałeś więzienia za zabojstwo oraz wyjście z serwera

Co jest tutaj niezrozumiałego? 

20 minut temu, Janin napisał:

Nie wiem o jakim strzelaniu mowisz

nizej

2 godziny temu, Norsek napisał:

akis kadecik strzelal z poza DM bo najwidoczniej bał się wejść.

21 minut temu, Janin napisał:

Ogólnie nie wiem o co masz problem... Dostałeś więzienia za zabojstwo oraz wyjście z serwera

przez PID po zlapac nie potrafiliscie? ponadto jezdzilem obok was mogliscie mnie zatrzymac bez poinformowania zostalem wrzucony do wiezienia a w tym samym czasie jezdzilem motocyklem i nie wiem gdzie on byl

• Support

Witam, z tej strony Cadet Patryk99 z San Andreas Police Academy.

Zostałeś ukarany więzieniem w wysokości 60 minut za zabójstwo oraz reloga. Nawet nas nie poinformowałeś, że dostałeś crasha, jeśli byś nas poinformował byś dostał mniejszą kare. Jak widać w twoich logach jest zabójstwo mojej osoby. Podczas gdy liczyliśmy delikwentom mandaty, wszedłeś na radiowóz i zostałeś strzelony z tasera.  Gdy zostałeś trafiony to wyszedłeś z serwera, bez poinformowania nas. Twój kolega dał nam loga, że wyszedłeś z serwera. Uznaliśmy, że to było celowe wyjście z serwera. Czekam na wypowiedz zarządu!

20 minut temu, Patryk99 napisał:

Witam, z tej strony Cadet Patryk99 z San Andreas Police Academy.

Zostałeś ukarany więzieniem w wysokości 60 minut za zabójstwo oraz reloga. Nawet nas nie poinformowałeś, że dostałeś crasha, jeśli byś nas poinformował byś dostał mniejszą kare. Jak widać w twoich logach jest zabójstwo mojej osoby. Podczas gdy liczyliśmy delikwentom mandaty, wszedłeś na radiowóz i zostałeś strzelony z tasera.  Gdy zostałeś trafiony to wyszedłeś z serwera, bez poinformowania nas. Twój kolega dał nam loga, że wyszedłeś z serwera. Uznaliśmy, że to było celowe wyjście z serwera. Czekam na wypowiedz zarządu!

nir mialem jak was poinformowac no

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin