Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

➤ Odejścia z organizacji - Dirty Angels

Calvin.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

odejscia.png
D8LP9TM.png
 Wzór:

Login: <login>
Ranga: <ranga>
Powód odejścia: <powód>
Coś od siebie: <opcjonalnie>
D8LP9TM.png

Wykonane przez: @Calvin.

Autor grafiki: @Lajk*

Zakazuje się kopiowania na inne fora,
4Life MTA 2021

Edytowane przez Hinox
Aktualizacja - 30.01.2022

Login: A$U$

Ranga: Upadły Anioł

Powód odejścia: Zmiana organizacji
Miło było spędzić z wami aż 8 miesięcy ale nadszedł ten czas żeby poznać coś nowego, inne osoby. Dziękuje Greynie za zaufanie oraz naszym V-liderą.
Jeszcze kiedyś tu wrócę także copecka nie ciesz się tak bardzo. B)

Login: lolek565

Ranga: Sprośny Diabełek

Powód odejścia: Wypalenie się oraz zerowa aktywność jako członek zarządu przez co nie chcę trzymać miejsca dla kogoś bardziej aktywnego. Jak to się mówi coś się kończy coś zaczyna i bardzo dobrze wspominam ten czas z wami i tą dobrą zabawę. Myślę. że wrócę ale na razie chcę odpocząć od organizacji, trzymajcie się a jeszcze wymienię parę osób

@Greyna.gg Dzięki za danie mi szansy w zarządzie myślę, że jej nie zaprzepaściłem.

@Calvin. No byczku dzięki za danie szansy na dozorcy, jak i zaproponowanie mnie zarządowi, kontakt jest chudy byczku

@Copecka. Trzymaj się kidosku, kontakt dalej mamy.

Na sam koniec chciał bym pozdrowić każdego członka organizacji, trzymajcie się kozaki.

Pozdrawiam Expikk7.

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin