Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o ub Krystex - zbanowany przez Damian

Krystex
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble:Krystex
Powód zbanowania:CBK/Wyjaśnisz to na forum.
IP internetu, na który został nałożony ban:185.19.119.80
Nick admina banującego:Damian
Opis bana:Damian wbiłeś na kanał po czym dostałem bana typ mi wjeżdżał na rodziców pisałem do Kasi ale ona na to nie reagowała i nie wchodziła na kanał.Ja siedziałem cicho potem tylko zacząłem się smiać z niego,że przegrał ZTP.I dostałem bana za to,że typ mi wjeżdżał na rodziców itp.Tedi siedział na kanale więc wszystko słyszał.
Coś od siebie:Proszę żeby ten typek się przyznał co on robił a nie ja.

To jest po prostu śmieszne. Siedzielismy i roznawialiśmy z Krystexen na kanale. Po czym wbil Meow. Bez powodu nas obrażał szczególnie Krystexa. I kazał mu wzywać admina. Po 10 minutach Damian wbil na kanal i za nic zbanowal krystexa... Gdy Damian Wyszedłeś juz z kanału. On sie zapytał czy ja też chce bana.. Ciagle za nami wbijal. Poszedlismy na kanal 3 wbil na 3. Na 4 meow wbil na 4... krystex jest bez winy!

Mhm to są koledzy więc się dogadali co jak było , ja wszedłem na kanał to powiedział mi " Wyjazd stąd leszcze " i zaczął naz wyzywać m.in że mi matke jebie - ze pozwolę sobie zacytować , nie życzę sobie żeby taki " gówniarz " mnie wyzywał . zgłaszałem to także do Jacki więc pogadaj z nim :)

Dzieciaku ? Chłopcze czy ty sobie kpisz ? nie rozśmieszaj mnie , powiedz jak było i po sprawie Krystex sprowokował całą sytuację mówiąc po wejściu na kanał przeze mnie i witasa_ " wyjazd stąd leszcze " po czym kilka minut później powiedział " jebie ci matkę " czy coś w tym stylu :)

CoooOOOO? Człowieku weź już nie spinaj i nie kłam.Zmienialiśmy kanał człowieku non toper a ty wbijałeś z nim.Po czym powiedziałem idę po admina a ty no Kur*** jeszcze nie poszedłeś ?.Jeżeli chłopie Tobie nie zależy tutaj na tym serwerze grać to nie graj.Cały czas przeklinasz na tym mumble nawet bez powodu 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin