Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o ub Krystex - zbanowany przez Damian

Krystex
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie oszukuj samego siebie dobra? Naucz sie orto. Jeśli byś kiedy kolwiek miał jakąś wyższą range na tym serwerze... Tak szybko jak bym sie o tym dowiedział tak szybko bym odeszedł. Takiego człowieka jeszcze nie widziałem. Przyznaj sie.. wyzywales nas i to nie raz, nie dwa...

A ja teraz napiszę dowiedziałem się kilku nowych informacji i to Krystex jest nie winny lecz też i bez kary nie jest... 

Meow nie otrzymasz UB nawet jak napiszesz apelację za wprowadzanie mnie w błąd i kłamanie. Jest jeszcze jeden świadek który mi dał wiele informacji. 

Damian... Nie mieli byśmy nic przeciwko gdyby Meow i jego Przyjaciel jakoś sie zachowywali... Ale jeśli nas wyzywali obrażali.. nie napisze jakimi słowami.. to juz jest przesada.. I dziwne, że tam gdzie my przeszli na inny kanał to oni odrazu tam byli.. to nie jest zabronione ale samo pokazuje że my nie zaczynali, nie wyzywali...

Człowieku weź się tak nie spinaj i mnie nie oczerniasz bo źle na tym wyjdziesz , to że nie potrafisz  się przyznać do winy to nie moja wina i najlepsze co możesz zrobić w tej sytuacji to przestać dodawać twoje bezsensowe posty bo już wystarczająco się pogrążyłeś. 

No więc przyszedł czas na moją wypowiedz...brałem udział w tej "spinie" Gracz Krystex pisał mi na serwerze abym zbanował gracza Meow,ponieważ puszczał muzykę publicznie i od czasu do czasu zdarzyło mu się przeklnąć (byłem na mumble) miałem banować już go ale...ale nie mam już admina xDD.Krystex też w sumie nie jest do końca czysty bo źle postąpił wyganiając Meow i jego kolegę z kanału publicznego.Krytex powiedział,że słowa które miały miejsce "wyjazd stąd leszcze" nie miało miejsca.Powiedział on coś innego.Użył troche wulgarnego słowa.Ale jestem za tym aby obaj gracze zostali odbanowani po 2-3 dniach.Nauczy ich to poszanowania dla 2 człowieka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin