Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Broqq - oskarżony przez ferrari1617

ferrari1617
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza : @Broqq
Data i godzina zdarzenia: koło 22:25 data 12.06
Pełen opis sytuacji: Byłem na mechaniku sf i czekałem aż mój pojazd się naprawi obok stanął gość w białym sunrise ,a za nim oskarżony . Policjant kazał wjeżdżać graczowi , te na to delikatnie go stuknął i odjechał . Funkcjonariusz agresywnie zareagował , wysiadł wyjął pistolet i zaczął strzelać do gracza . Moim zdaniem jest to nie na miejscu i takie zachowanie nie powinno mieć miejsca . Funkcjonariusz mógł łagodniej zareagować lub zatrzymać go . (po całej akcji spytałem się oskarżonego czy tak może , lecz nie odpowiedział . Skontaktowałem się z funkcjonariuszem @KavKa*i powiedział mi abym napisał skargę .)
Dowód, który to potwierdza całe zajście: Dowód    Niestety słaba jakość , lecz to wina sprzętu ale  grafika nie przeszkadza bo wszystko widać i słychać.

Edytowane przez ferrari1617
Zmiana wyrazu oraz dodanie

Witam  VugTeid.pngPolice Officer III+1 Broqq

Było to zbyt agresywne zachowanie z mojej strony. Niestety w ten dzień zostałem dużo razy starnanowany przez innych graczy czy to podczas patrolu czy też wyjechania z mechanika ( co oczywiście nie jest wytłumaczeniem), moje nerwy w tamtym czasie już nie wstrzymały bo jak widać po filmie był to celowy zabieg ze strony gracza. Niestety praca w SAPD dosyć często tak wygląda. Jedyne co to mogę przeprosić gracza w którego został poprowadzony ostrzał. Myślę a wręcz jestem pewny iż Pan po takim zachowaniu przez gracza wysłałby filmik w reporcie czy też jechał za owym  graczem i pisał żeby zapłacił. Odniosę się również do tego co Pan napisał w skardze: ,,Funkcjonariusz mógł łagodniej zareagować lub zatrzymać go" nie sądzę żeby dało to jakieś pozytywne skutki jak tylko i wyłącznie ucieczka. ,,Po całej akcji spytałem oskarżonego czy tak może, lecz nie  odpowiedział." zagrożenie życia funkcjonariusza lub osób trzecich, zostało to podpięte w owy pkt. w tym przypadku mogę oddać kilka strzałów do owej osoby.   Czasami szkoda, że kilka osób która potrafi napisać skargę, nie wcieli się w chociaż na chwilę do frakcji, w tym przypadku SAPD i nie zobaczy co to znaczy służba PD. Potrafią tylko i wyłącznie oceniać innych. Naprawdę jest to przykre ale co ja jako zwykły officer mogę z tym zrobić. Nie wiem też dlaczego pisze skargę akurat Pan a nie osoba do której został prowadzony ostrzał z mojej strony... Ale cóż.

Pozdrawiam i czekam na wypowiedź zarządu

VugTeid.png Broqq

Edytowane przez Broqq

W dniu 13.06.2021 o 23:32, Broqq napisał:

Nie wiem też dlaczego pisze skargę akurat Pan a nie osoba do której został prowadzony ostrzał z mojej strony... Ale cóż.

Miałem tej skargi nie pisać bo to nie ja zostałem staranowany , ale niestety mogę powiedzieć ,że się na mnie ''uwziąłeś'' poczekaniem ,aż cie wyprzedzę i zatrzymaniem za prędkość . Chciałeś wlepić mi mandat więc się zdenerwowałem i pisze tą skargę . Pisałem też do ciebie wcześniej na pm , bo chciałem się dowiedzieć, czy tak możesz albo jakoś wytłumaczyć zachowanie , bo byłem ciekawy , gdybyś odpowiedział jak człowiek do skargi by nie doszło.  
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Pozdrawiam .

Edytowane przez ferrari1617

W dniu 13.06.2021 o 23:32, Broqq napisał:

Nie wiem też dlaczego pisze skargę akurat Pan a nie osoba do której został prowadzony ostrzał z mojej strony... Ale cóż.

Miałem tej skargi nie pisać bo to nie ja zostałem staranowany , ale niestety mogę powiedzieć ,że się na mnie ''uwziąłeś'' poczekaniem ,aż cie wyprzedzę i zatrzymaniem za prędkość . Chciałeś wlepić mi mandat więc się zdenerwowałem i pisze tą skargę . Pisałem też do ciebie wcześniej na pm , bo chciałem się dowiedzieć, czy tak możesz albo jakoś wytłumaczyć zachowanie , bo byłem ciekawy , gdybyś odpowiedział jak człowiek do skargi by nie doszło.  
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Pozdrawiam .
(nie wiem czy taka sama wiadomość się nie wklei , gdyż jest moderowana, a nikt nie potwierdza)

W dniu 16.06.2021 o 17:46, ferrari1617 napisał:

mogę powiedzieć ,że się na mnie ''uwziąłeś'' poczekaniem ,aż cie wyprzedzę i zatrzymaniem za prędkość . Chciałeś wlepić mi mandat więc się zdenerwowałem i pisze tą skargę .

Jechałeś za mna aż od mechanika dolnego i to ja się uwziąłem ? Z tego co pamiętam zatrzymałem się żeby odpisać na wiadomość. Manfatu nie było ponieważ wywaliło mi całkowicie grę jak i przez chwilę straciłem połączenie z interentem, po powrocie na kanał powiedziałem officeorwi żeby dał pouczenie bo nie wiem za ile wrócę. 

Jechałeś 100 na dozwolonej 80 więc zostałeś zatrzymany do tego jeszcze twierdziłeś, że nie znam przepisów i jest tam ogranicznie do 120. 

Ja swoje wypowiedzi na tym skończyłem 

Pozdrawiam 

Edytowane przez Broqq

3 minuty temu, Broqq napisał:

Jechałeś za mna aż od mechanika dolnego i to ja się uwziąłem ? Z tego co pamiętam zatszyalem się żeby odpisać na wiadomość. Mandatu nie było ponieważ wywaliło mi całkowicie grę jak i przez chwilę straciłem połączenie z interentem, po powrocie na kanał powiedziałem officeorwi żeby dał pouczenie bo nie wiem za ile wrócę. 

Jechałeś 100 na dozwolonej 80 więc zostałeś zatrzymany do tego jeszcze twierdziłeś, że nie znam przepisów i jest tam ogranicznie do 120. 

Zgodze się z tym ,że twierdziłem , że nie znasz przepisów , sory mój błąd , ale skarga jest słuszna. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin