Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Bye...

shvky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, jak pewnie zdążyliście zauważyć, od polowy Maja prawie wgl nie wchodziłem na serwer. Spowodowane jest to z jednej strony brakiem czasu, z drugiej może wypaleniem się. Po wielu przemyśleniach, paru ostatnich wieczorach doszedłem do wniosku, że na mnie też już chyba nadszedł czas. Na serwerze osiągnąłem już to co chciałem - Turismo 2.2 FT, wielu znajomych czy też nawet przyjaciół, byłem w mojej wymarzonej frakcji - TSA. Zawitałem tutaj 13 marca 2016 roku, jest to prawie 5 lat, przyszedłem tutaj jako zwykły 12/13 latek, a odchodzę prawie że pełnoletni. Na serwerze spędziłem już ponad 2000 godzin (pisze 1400 ponieważ miałem zerowanie kiedyś tam), mimo wszystko totalnie nie żałuję tego czasu którego spędziłem tutaj.
Nie będę juz sie dalej rozwodził, bo i tak pewnie mały procent osób to przeczyta całe, a więc przejdźmy do osób którym chciałbym podziękować.

@JAKUBEX. - Dzieki za tak długą znajomość, osiągnąłeś w opór dużo tutaj, kontakt zostaje ;p Klucze do turka masz haha
@Dombao33 - Tak samo jak wyzej 
@HoolyWeed - czasem jestes głupi jak te twoje biznesy ale i tak szanuje haha, tak jak wyzej, kontakt zostaje ;p
@KAMIL720 - Dzieki za wybranie mnie wtedy w rekrutacji do TSA, mam nadzieje ze sie spisałem, jak odpalicie jeszcze kiedys serwer w mc frakcyjny to az wrócę do frakcji zeby tam tylko zagrac haha, super spędzone godziny!
@MLK' - Pamiętaj pianka z piwska musi byc spijana dalej, czekam na snapy
@ManiekPL - Znamy sie od niedawna, ale mimo wszystko dzieki, również czekam na snapy z audica ;P
@SH_Iwanek* - Dzieki za te wszystkie rozmowy, szukanie jaj etc, kontakt na mess jak cos :P
@JO_Motyl - Wierny słuchacz haha, dzieki za wszystko no i masz jakis PR0BL3M?
@Bilu. - kiedys tam mielismy jakis kontakt lepszy, zbudowales naprawde potezna organizacje, dzieki za wszystko
@Verago. - No tobie tez gratuluje ze ci sie udalo z tym turkiem hahaha
@asbesth - dzieki za te nocne rozmowy na kanale TSA, nocne służby itd, 3maj sie :D
@Pawi.. - tobie tez dziekuje za te godziny na serwerze frakcyjnym w MC haha no i  za przeprowadzenie egzaminu w 4M
@Gerak6 - 3maj sie wariacie, dobrze wspominam szukanie jaj hahha dzieki za pomoc na koncu ;p
@RIPSONx - mimo to, że kiedys miedzy nami wybuchła jakas spina z mojej winy, to bardzo dobrze sie z tobą rozmawia i jestes odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku we frakcji
@vakii - Ojj byczku haha, dzieki za wszystko no i mam nadzieje ze ci sie nick podoba hahha
@PobreCancer - cos tam kiedys pogadalismy na kanalach TSA, fajnie sie rozmawialo ;p
@Jvkub - Dzieki za wszystko, nawet nie pamitam w jakich okolicznosciach sie poznalismy, kontakt na DC :P
@Komert - no czesc somsiad hahah, co za przypadek ze przeprowadziles sie 50 metrów ode mnie, kontakt tez jest na DC :p
@Rjak* - Moze ci sie w koncu uda w tym radiu ahhaha
@Owcaaa* - mimo swojego wieku, jestes naprwade ogarniętą osobą, kontakt zostaje na dc i na messku ;p
@gwynbieldd.dff - tim sówki haha 3maj sie!
@Kragenss - No tak hahha, zapomnialem o tobie, 3maj sie wariacie i sukcesów na serwerze ;p
@Frapis - o tobie tez zapomnialem haha, 3maj sie złotówa!

Jezeli o kims zapomnialem - przepraszam.
Co jakis czas moze bede przychodzil sie przejechac pare rundek turkiem wokół SA :D 

Edytowane przez shvky

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin