Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Janin - oskarżony przez Pause

Pause
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Janin

Data i godzina zdarzenia: 23.06.2021r godzina około 22:30
Pełen opis sytuacji:  Sytuacja cała miała miejsce obok radiowozu funkcjonariusza @Janin. Podszedłem tam bo widziałem jak jakieś 4 chłopów kopie mu w radiowóz skacze po nim itd. Stanąłem obok i patrzyłem funkcjonariusz zatrzymał 1 z nich i wsadził do radiowozu, po czym po chwili go wypuścił. Wsiadłem do radiowozu na g po czym go opuściłem od razu wraz z innym graczem. Następnie @.Mariuszek. robił RP holowania lawety więc stanąłem obok funkcjonariusza i dałem komendę /klepie. Okej może to być powód zatrzymania ale bez żadnego ostrzeżenia? Proszę aby @Janin wysłał pod skargą nagranie o które go prosiłem aby udowodnił że ma napisał mi że nagranie nie dostanę. Dostałem 3k mandatu oczywiście go nie przyjąłem więc dostałem 30 min. więzienia. 1 powód skargi Faworyzacja wypuszczenie chłopa co biegał kopał wsiadał do radiowozu, 2 powód Brak upomnienia lub ostrzeżenia mnie abym odszedł i nie przeszkadzał, 3 powód Napisał "Przeszkadzanie SAPD i SARA gdzie na mm rozmawiałem z pracownikiem SARA i mu napisał na wiadomości prywatnej że mu nie przeszkadzałem. Dowody posiadam takie tylko i wyłącznie, proszę o nagranie od gracza Janin.
 Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/gallery/8lTsl9m

Ja, Pause zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Pause

Witam, 

Jak sam napisałeś złapałem jedną osobę która utrudniała mi pracę. Napisałem byście się wszyscy uspokoili a po kilku minutach wypuściłem zatrzymanego. Ty stałeś obok i przyglądałeś się. Po kilku minutach tamci odjechali i zostałeś ty z jakąś inną osobą. Czekałem aż SARA skończy RP i aż zabierze auto. Gdy stałem biegałeś dookoła lawety itp (o to nie mam problemu) problem był w tym że zacząłeś klepać mnie itp gdzie prosiłem was wszystkich byście sie uspokoili. Poprosiłem dokumenty następnie ty ich mi nie chciałeś dać oraz napisałeś rapsa na mnie gdzie przyszła pani Administrator Princessa. Dostałeś mandat za utrudnianie pracy SAPD oraz niewykonywanie poleceń gdzie prosiłem was byście się uspokoili. Masz jeszcze mnożnik mandatu x1.9 stąd tak wysoki mandat (3040pln). Nie chciałeś przyjąć mandatu wiec dostałeś 30 minut więzienia (każde 100pln to 1min). Myślę że wiecej nie trzeba wyjaśniać w razie problemów albo niedogadania mam jeszcze logi z rozmowy oraz nagranie gdzie zatrzymany przeszkadzał.

Pozdrawiam

13 godzin temu, Janin napisał:

"Ty stałeś obok i przyglądałeś się. "

Tak jak sam napisałeś stałem i się przyglądałem więc raczej mi się uspokoić nie kazałeś. Potem użycie 1 animacji to nie przeszkadzanie stałeś i patrzyłeś więc o co chodzi? Pracownik SARA który robił rp napisał ci na pm że mu w niczym nie przeszkodziłem. Pokaż nagranie gdzie widać jak mi każesz się uspokoić.

Spoiler

Poprosiłem dokumenty następnie ty ich mi nie chciałeś dać

Nie chciałem dać ponieważ chciałem to wyjaśnić, całą sytuacje i wiedzieć o co ci chodzi. Z twojej strony była faworyzacja wypuszczając gracza który ci ciągle przeszkadzał a ja zrobiłem 2 rzeczy i od razu mnie zatrzymałeś. Tyle ode mnie możesz dać nagranie tu lub do zarządu, ale myślę że lepiej tu bo wtedy ludzie będą mogli zobaczyć czy to była faworka czy nie i sami ocenią jak się spisujesz na służbie. Czekam na odpisanie zarządu.

Edytowane przez Pause

Tutaj masz że wielokrotnie prosiłem was byście się uspokoili:

Spoiler

[2021-06-23 22:47:57] [Output] : Janin [40]: UspokĂłjcie siÄ™!

[2021-06-23 22:48:38] [Output] : Janin [40]: UspokĂłjcie sie bo zaraz wszyscy z mandatem wylecicie

[2021-06-23 22:48:51] [Output] : Janin [40]: Zejdz!

[2021-06-23 22:49:05] [Output] : Janin [40]: Ostatni raz was prosze

[2021-06-23 22:49:25] [Output] : Janin [40]: i uspokoj sie

Na to twoja odpowiedz:

Spoiler

[2021-06-23 22:50:09] [Output] : Pause [290]: nie załamuj się kumpel będzie dobrze

Potem zacząłeś mnie klepać z czego mam jeszcze nagranie które mogę dać osobie z zarządu.

A na koniec:

Spoiler

[2021-06-23 22:51:02] [Output] : â’ľ Powalasz gracza Pause na ziemiÄ™.

Po pierwsze pisałeś to do nich ja stałem wtedy obok wsiadłeś do radiowozu, po czym wyszedłeś z niego i stanąłeś więc ci napisałem żebyś się nie załamywał bo takie coś irytuje jak na moich ss widać. Do mnie nie napisałeś ani 1 wiadomości dlatego wciąż proszę o wysłanie nagrania gdzie kierujesz wiadomość w moją stronę? Miałem się uspokoić bo co bo stałem 5m od was i patrzyłem? No nie wydaje mi się pisałeś to w ich stronę nie w moją dlatego się pytałem jaki powód zatrzymania. Chyba że dla ciebie stanie obok i pisanie że mam się uspokoić że stoję to źle. Tyle ode mnie czekam aż dasz sensowny dowód a nie logi ja też mam logi i co mi z tego napisałeś że masz nagrane dlatego chcę to zobaczyć. I co do nagrania to daj całe a nie ułamek daj od początku sytuacji jaka miała zajście.

Edytowane przez Pause

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin