Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Przerwa/odejście

Dropson204
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie mam zamiar zrobić sobie przerwę na czas nieokreślony.
Powodem jeste utrata 300k majątku (miałem 600k+) - dzięki Pietrek, Mirku handlarzu. Znudziła mi się gra po prawie 800h gry... To zdecydowanie za dużo zmarnowanego życia. Chciałbym powrotu starych cen i starej kopalnii, ale to niemożliwe... Pozdrawiam byłych Rcon, którzy zawalił zarabianie i ceny. Ludzie nie chcą pracować za śmieciowe pieniądze... Nie mam teraz sensu gry. Przeszedłem tu z powodu małych cen, dobrego zarobku i dużo fps xd. Aktualnie lepiej się zarabia na największym serwerze RPG i to zabrało wam wielu graczy. Ceny tam są normalne i STAŁE... Dzięki za grę dla: Corneska, Timka, Lotoska, Popka, kruka, Gargamelka, Kryptona, Yanuszka. D@rka, ProGilowa, czyza jyża, Satiska, Masterka i DETIVVA. Nie rozpisuje się, bo jestem na fonie xd.

Ps: mam nadzieję, że do czasu mojego powrotu serwer się ogarnie i Bolek zdziała coś dobrego :)

//Edit (jestem na PC to się rozpiszę)   **Dzięki za grę dla**

*DETIVV*_69 - to on mnie zachęcił do gry tutaj i mnie oprowadził - maj friend

*UrsusC360 - to on mi pokazał jak być no-lifem starej kopalnii ;*

*Gargamell - dzięki za Twój prezent i ogólne bycie spoko ;*

*Mateusz* aka Popek aka MRpompom*_69 - cjcjcjcjcjcjc, byłeś spoko, ale się zmieniłeś, nie mamy kontaktu :c

*TeamForEver - CJ <3 Dzięki za wszysztko maj friend ;* Nie zapomne

*czyzu - Mój kochany ziomek tak jak Team, tylko, że nie hojniejszy xd

*Cornes - Zią! Jeszcze się zobaczymy (chociażby w cs xd)

*Satis - To samo co Cornes kuzyni :D

*Lotosek - wiczer cj :D Mamy kontakt ;)

*Kruku - lovvki kisski foreverki

*Master - to ty zainspirowałeś mnie do handlu i dzięki Tobie teraz mam co mam

*ProGilow - spoko ziomek, ale oj*bałeś mnie na kasie z tym czitachem xddd

*NAMIK <3 - Super ziomek, powodzenia w dalszej grze i byciu supportem ;* Mam nadzieję, że jak wrócę do gry nie stracimy kontaktu :>

*Bolek - dzięki za szansę w DES (teraz SAFD). Jesteś spoko i liczę, że nie zawiedziesz graczy jako Rcon, to co zrobiłeś na tej randze zasługuje na pochwałę - tak dalej!

*Gwiazda - spoko ziomek, choć ciut nieśmiały (bardziej ode mnie xd)

*amrem12 - spoko kolega, szkoda, że tak poszło nam z tą Blistą, ale serio sam nie wiedziałem xD (nie zapomniałem - ha!)

* M-I-R-I-N-D-A - Szkoda, że nie wyszło z tym Banshee xd

*_Klocek_ - czasy jak cała ekipa miałą sultany xd <3

**Pewnie o kimś zapomniałem, więc pisać**

PS: Pewnie kiedyś wrócę :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin