Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Daroo* - oskarżony przez Sz1kago_Exe

Sz1kago_Exe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Daroo*
    Data i godzina zdarzenia: 2021-07-05 ~13:04
    Pełen opis sytuacji:

TL;DR - Siedzę za wpisy, które już odsiedziałem, a winny jest @Daroo*, gdyż ich nie usunął.

W momencie, gdy posiadałem wpisy (łącznie 2) od PerkuleZ oraz Tony*. Officer @FullaN rozpoczął w pewnym momencie za mną pościg, który po paru dobrych minutach zakończył się nieopodal strefy DM. Po czym włożyli mnie do radiowozu i wymienili mi owe wpisy, po czym zapłaciłem gotówką za ten mandat i za te wpisy wylądowałem w więzieniu. Po wyjściu z więzienia stwierdziłem, że wybiorę się na przejażdżkę wokół San Fierro, po czym napotkałem tam Pana @CAT w radiowozie oraz Pana @mat3j po czym wykonałem manewr wyprzedzający, po czym owi officerowie rozpoczęli za mną pościg po bindzie żebym się zatrzymał zjechał na pobocze oraz zgasił silnik i zaciągnął ręczny, zrobiłem to. I zacząłem swego rodzaju zabawę z funkcjonariuszem, lecz nie o tym tutaj mowa. Po dłuższej pięknej chwili zacząłem uciekać i również po dłuższej chwili złapali mnie w moim ulubionym miejscu, nieopodal dolnego mechanika San Fierro. Po czym wysiadłem z pojazdu i zostałem sparaliżowany (bardzo bolało), no i jak można się domyśleć zostałem zakuty, po czym tym samym wsadzony do radiowozu. Po sowitej rozmowie z officerami zostały wymienione mi wpisy, które defacto odsiedziałem wcześniej. Potem chwilę się pokłóciłem z officerami, że owe wpisy zostały odsiedziane i dlaczego wciąż je posiadam, i zostałem siłą przewieziony do więzienia, po czym wsadzony za mandat, którego nie zapłaciłem i dodatkowo za te wpisy, które rzekomo wciąż mam, a przecież je odsiedziałem. Pozdrawiam serdecznie.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście

Spoiler

Poniżej dowód na to, że odsiedziałem wpisy.

[2021-07-05 13:04:37] [Output] : Ⓘ Zostałeś rozkuty przez funkcjonariusza Daroo*.
[2021-07-05 13:04:37] [Output] : Ⓘ Powód: Wpisy
[2021-07-05 13:04:37] [Output] : Ⓘ Czas, który musisz odsiedzieć to 60 minut/y.

Poniżej dowód na to, że siedzę 2x.

[2021-07-05 19:55:27] [Output] : Ⓘ Zostałeś rozkuty przez funkcjonariusza CAT.
[2021-07-05 19:55:27] [Output] : Ⓘ Powód: Odmowa przyjęcia mandatu + wpisy.
[2021-07-05 19:55:27] [Output] : Ⓘ Czas, który musisz odsiedzieć to 167 minut/y.

Jeśli będą potrzebne jakieś dodatkowe logi, jestem w stanie je podać.

(( Na potomność: https://i.imgur.com/01BKGHH.png ))

Ja, Sz1kago_Exe zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Sz1kago_Exe

Dobrze z mojej perspektywy wyglądało to tak, po złapaniu cię zostałeś podliczony przez @J0keR i na czacie frakcyjnym otrzymałem wiadomość żebym to ja cię przetransportował do więzienia, myślałem że to osoba podliczająca i z początku będąca odpowiedzialna za przetransportowanie usunie wpisa.

19 minut temu, Sz1kago_Exe napisał:

Dziękuję za Twoją odpowiedź. Co do tego co napisałeś to w końcu kto jest za to odpowiedzialny, że siedzę za wpisy, które powinny zostać usunięte?

Wychodziło by na to że moja, ponieważ nie upewniłem się czy osoba mająca na początku przetransportować cię do więzienia usunęła wpisa, lecz było to po prostu moje głupie niedopatrzenie za które bardzo przepraszam, ale też z tyłu głowy miałem to że jednak wpis został usunięty.

Edytowane przez Daroo*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin