Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

skarga na @MonDxY*- oskarżony przez Fajlip300

Cyckarz69
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: MonDxy*
    Data i godzina zdarzenia: 21.25 około 11.07.2021
    Pełen opis sytuacji: A więc tak jechałem sobie po prostu ulicą LV zobaczyłem że jest pościg a więc chciałem odjechać stamtąd jechałem szybko i nagle koło mnie ten gość zaczął jechać którego gonili a gracz MonDxY* rozłożył kolczatkę za wcześnie bo ten busik był tak jakieś 20 metrów za mną i najechałem na tą kolczatkę i przebiłem wszystkie opony ja nie mam już pieniędzy także nie mam jak za nie zapłacić miałem mute posłużyłem się Bilem do pomocy ktoś z nich napisał że byłem ostrzegany że mam odjechać a tak naprawdę ani razu nie wysłali tego binda do mnie. MonDxY* nie chciał mi zapłacić choć wie że źle postąpił i powinien mi oddać. Miałem jeszcze nie pisać już w końcu ale podczas zatrzymania ten właśnie mondxy celowo zrobił vdm na graczu @YeaBunny na moich oczach i jeszcze jednego oficera @Didi.. gościu ewidentnie myśli że może wszystko tutaj ale ja już nie mam kasy jak wspomniałem także niech chociaż teraz raz zapłaci za swój czyn. Pewnie jego koledzy będą się śmiać pod tym postem ale pamiętajcie nabijacie mi tylko reputacje :D
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: gracz YeaBunny

Uszanowanie, Police Officer II MonDxY* z tej strony,
zacznijmy od kolczatek rozłożonych na The Strip, podczas pościgu postanowiłeś wyprzedzić sobie cały kordon oraz uciekiniera, usłyszałem że uciekinier kieruje się w kierunku południowym The Strip, także ustawiłem się, rzuciłem kolczatki i trafiłem mój cel uciekiniera, oraz osobę piszącą skargę, a to że dołączyłeś się do kordonu i postanowiłeś sobie akurat wtedy wyprzedzić cały kordon, kiedy rozkładałem kolczatki nie uważam jako mój błąd. Dlaczego rozłożyłem wcześniej kolczatki? - Dlatego że nie mogę rozkładać kolczatek pod same koła. Co do ''Celowego'' VDM, nie wiem czy jest sens wypowiadanie na ten temat, chyba jakiś żart.

Edytowane przez MonDxY*

No tak trochę jakby warto się wypowiedzieć na ten temat widać faworyzacja frakcji na gołe oko. 

Wysłałem zgłoszenie że był vdm nic nawet nie przyszedł mati9... 

Także powiem tyle to że ja sobie jechałem a nagle obok mnie wziął się kavka i przez to dostałem za niewinność po oponach nie zaprzeczyłeś że nie wysłał nikt że mam odjechać bo to prawda że nikt nie wysłał i co? Jakbyś był prawdziwym policjantem to byś oddał hajs za opony na które nie mam XD. Ale serio gościu jak można być w policji i tak perwidnie kłamać w skardze spoko to jest na ciebie także nie chcesz dostać kary, rozumiem ale oddsch te 800 złoty na te opony to już bez kitu jest jedno wielkie XD no ewidentnie widać na tym co ja napisałem a co ty że znalazłem się tam totalnie przypadkowo i nagle obok mnie się wziął pościg. Na domiar tej całej sytuacji próbójąc odzyskać pieniądze jeden z funkcjonariuszy przebił mi 2 kolejne opony i jeszcze mnie zakuł paradoks... No szczerze powiem od siebie że gdyby mondxy miał resztki honoru i godności to:

1. Przyznał by się do błędu.

2. Zapłacił by za, szkody 

Narazie tyle ode mnie zaczekam na odpowiedź oskarżonego. 

Jazda przy kordonie pościgowym nie jest najrozsądniejsza o czym się przekonałeś. Teraz chcesz aby ktoś zapłacił za Twoje błędy. Ponadto brak jakichkolwiek dowodów czy to na vdm, czy na sytuację z kolczatkami. 

A zarzucanie faworyzacji jest chyba nie na miejscu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin