Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Vendigo* - oskarżony przez Graiven

Graiven
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Vendigo*

Data i godzina zdarzenia: 19.07.2021, 11:33

Pełen opis sytuacji: Uszanowanko! Składam skargę na funkcjonariusza Vendigo*, który poza służbą na publicznym discordzie "Community 4Life" wykazuje brak szacunku do innych użytkowników tegoż serwera czym hańbi dobre imię frakcji. Łamie on ponadto II zasadę regulaminu ogólnego frakcji "

• II. Główne zasady działania

Funkcjonariusz będący na służbie jak i poza nią powinien godnie reprezentować swoją osobę jak i jednostkę, należy pamiętać że każdy większy lub mniejszy występek pracowników to plama na dobrym imieniu frakcji. "

Dzięki takim pracownikom gracze zniechęcają się do frakcji i nie chcę z nimi współpracować.

Dowód, który to potwierdza całe zajście:image.thumb.png.61aabb68c267974cbfc462579a088ab1.png

Ja, Graiven zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuję.

Czołem z tej strony Cadet Vendigo* z San Andreas Police Academy. Udzielam odpowiedzi na skargę zaś owy użytkownik udostępnia moje dane osobowe w każdym miejscu gdzie się da co się równa z nachodzeniem na mediach społecznościowych i wypisywaniem do mnie randomowych osób, a jak to ja mam nie życzę sobie takich rzeczy. Zaś serwer discord jest pseudo discordem 4life o którym mało kto wie, gdzie nie ma żadnych regulaminów itp. Ja już nie radząc sobie z tym wybuchłem na owego użytkownika. Poza służbą to chodzi o serwer MTA i główny discord 4life. Na owym discord nie posiadam rangi SAPD ani nic więc niektórzy nie wiedzą że jestem z owej frakcji i polecam się doinformować bo ja rozumiem że chcesz się mnie pozbyć z SAPD bo zazdrościsz mi czy co nie rozumiem. Czekamy na wypowiedź zarządu ;)

Człowiek jest człowiekiem, popełnia się błędy. Tym bardziej, że funkcjonariusz jest w akademii. Otrzyma on karę.
A udostępnianie danych osobowych, bez pozwolenie danej osoby, jest karalne, więc uważałbym na takie dziecinne zachowania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin