Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Nokiller - oskarżony przez HefreyPL

Hefrey.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Nokiller
   Data i godzina zdarzenia: 29.07.2021 około 15:25
   Pełen opis sytuacji: Podjechałem na spawn SF1 po znajomego, w pewnym momencie pod koła wbiegł mi funkcjonariusz (zaznaczam w tym miejscu, że jest to parking a nie chodnik czy inny deptak i raczej nie powinno się tam biegać). Z mojej perspektywy funkcjonariusz nie został potrącony.  Chwilę później zauważyłem, że funkcjonariusz odchodzi sprzed mojej maski więc starałem się pojechać dalej jednakże okazało się, że oskarżony nie odszedł ze swojego miejsca, był to lag i znów "potrąciłem" funkcjonariusza po czym opona w moim pojeździe została przestrzelona. Winny tutaj jest jak widać lag 
   Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Ja, HefreyPL zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

• Support

Uszanowanie Police Officer I Nokiller.
To tak wypowiadając się na temat skargi u mnie wyglądało jakbyś celowo mnie przejechał poza tym widać w pierwszej sekundzie filmu, że chciałem pobiec do gracza, który ze swojego feltzera skoczył na mój radiowóz, a to jest niedozwolone z regulaminem.
W momencie kiedy biegłem do tego gracza z mojej perspektywy staranowałeś mnie co oznacza, że zagrażasz mojemu życiu przez co wyjąłem broń i strzeliłem do Ciebie. 
Dodając jeszcze od 5 do 7 sekundy materiału widać, że znowu pojechałeś do przodu, co trochę wygląda na taran,
Pozdrawiam.

Edytowane przez Nokiller

1 minutę temu, Nokiller napisał:

Uszanowanie Police Officer I Nokiller.
To tak wypowiadając się na temat skargi u mnie wyglądało jakbyś celowo mnie przejechał poza tym widać w pierwszej sekundzie filmu, że chciałem pobiec do gracza, który ze swojego feltzera skoczył na mój radiowóz, a to jest niedozwolone z regulaminem.
W momencie kiedy biegłem do tego gracza z mojej perspektywy staranowałeś mnie co oznacza, że zagrażasz mojemu życiu przez co wyjąłem broń i strzeliłem do Ciebie. 

To, że inny gracz złamał regulamin nie oznacza, że możesz biegać po parkingu nie patrząc na innych. Nie rozumiem w jaki sposób to Ciebie usprawiedliwia.

W dniu 29.07.2021 o 16:09, Nokiller napisał:

Biegłem do gracza który wskoczył na mój radiowóz i w tym samym momencie staranowałeś mnie co zagraża mojemu życiu przez co musiałem użyć broni.

Niestety jesteś w błędzie. Musisz w takich miejscach zachować ostrożność i to nie jest wina gracza, jak nagle wbiegniesz mu pod koła.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin