Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na James_Valentino - oskarżony przez Oskarowskyyy

La_Chmura
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: James_Valentino
    Data i godzina zdarzenia: 02.08.2021 - ~14:08
    Pełen opis sytuacji: Dnia dzisiejszego mój kolega rozpoczął pościg, po około 15min uciekania przesiadł się do mnie i pościg przeniósł się na mnie, uciekając ktoś napisał na cb radiu że jest zbiórka na dmie dla tego co ucieka czyli pewnie chodziło o nas. Więc najprościej w świecie wjechaliśmy tam, na dmie zgubiliśmy na chwilę pościg ale osoby z dm'a dostały informacje że jednostka SWAT będzie wchodziła na DM więc rozpoczeła się strzelanina, udało się zabić na początku jedną osobę która strzelała z less'a (chyba tak to się nazywa). Przez czas położenia przez tą broń podszedł oskarżony, wstałem w czasie jego podejścia i zdążyłem go zabić. Gdy go zabiłem funkcjonariusz podczas BW zakuł mnie. Chciałbym w jakiś dogodny sposób wyjaśnić tę sytuację. Z tego co się dowiedziałem od byłego funkcjonariusza że po zabiciu takiej osoby powinna nas puścić a nie wsadzać przez PID 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://streamable.com/2zn2id https://imgur.com/a/A5Rs1f6

Ja, Oskarowskyyy zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Witam, z tej strony Sergeant I James_Valentino.
W moich logach napisane jest, że faktycznie Pan @Oskarowskyyy zabił mnie przed zakuciem, lecz z mojej perspektywy wyglądało to tak, że złapałem go w tym samym momencie, w którym mnie zabił. Na nagraniu można zauważyć, że nie minęła nawet sekunda, a zatrzymany został zakuty w kajdanki. 
Po mojej śmierci razem z zatrzymanym zostałem zrespiony na bazie policji w San Fierro, właśnie tam rozkułem zatrzymanego i poinformowałem go o tym, że trafi do więzienia przez PID.

Dlaczego napisałem, że zostanie wsadzony przez PID?
Wsadzono go przez PID, ponieważ został powalony - powalenie osoby na DM, wiąże się z możliwością jej wsadzenia przez PID do więzienia. 

Pozdrawiam,
James_Valentino.

12 godzin temu, James_Valentino napisał:

powalenie osoby na DM, wiąże się z możliwością jej wsadzenia przez PID do więzienia. 

pytałem się osoby która była kiedyś w SAPD, podając jej klipa powiedział żebym pisał skargę że mimo że zostałem powalony ale że i tak zabiłem osobę która mnie zakuła, powinienem zostać puszczony i ewentualnie mieć wpis w komputerze, jeśli nie jest to prawdą co powiedział mi kolega to zwrócę honor.

Jest tak jak napisałem, jeżeli zostałeś powalony z lls'a/paralizatora jest możliwość wsadzenia Cię przez PID. 

2 godziny temu, Oskarowskyyy napisał:

pytałem się osoby która była kiedyś w SAPD, podając jej klipa powiedział żebym pisał skargę że mimo że zostałem powalony ale że i tak zabiłem osobę która mnie zakuła, powinienem zostać puszczony i ewentualnie mieć wpis w komputerze, jeśli nie jest to prawdą co powiedział mi kolega to zwrócę honor.

Nawet, jeżeli bym Cię nie zakuł zostałbyś skierowany do więzienia przez PID.

42 minuty temu, James_Valentino napisał:

Nawet, jeżeli bym Cię nie zakuł zostałbyś skierowany do więzienia przez PID.

trochę dla mnie wydaje się to śmieszne ale no okej. Ja więcej do dodania tak w sumie nie mam to poczekamy na rozpatrzenie tego przez zarząd

11 godzin temu, Oskarowskyyy napisał:

jeśli nie jest to prawdą co powiedział mi kolega to zwrócę honor.

Zgodnie z ogłoszeniem Executive Staff z października 2020 funkcjonariusz miał prawo wsadzić Cię po PID.

Lepiej czerpać informacje z pewnego źródła niż kogoś kto "kiedyś był, kiedyś wiedział"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin