Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Synthetic

SP3NSER
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżonego:

Synthetic, TheSishaten

Twój nick:

SP3NSER

Powód:

0 RP

Opis zdarzenia:

Rospoczeliśmy pościg za graczem wymienionym wyżej.

Wszystko było cacy do momentu aż wjechał on na bazę SAMD. Jak wiadomo SAPD nie ma możliwości otwarcia bramy. Jednak udało nam się wjechać ponieważ gracz TheSishaten wpuścił nas. Następnie Synthetic wyjechał z bazy a jednostki go goniące utkneły., ponieważ  TheSishaten widząc że my nie możemy wyjechać odjechał sobie i miał jak to ująć w dup*e.

Proszę o wyciągnięcie konsekwencji oraz ukaranie pracowników za swoje zachowanie. 

Zachowanie takie jak zostało przedstawione przez tych oto reprezentantów frakcji jest tak denne że szkoda się dalej rozpisywać. 

Godzina i data zdarzenia:

Dnia 21.06.2016r. o godzinie mniej więcej 21.40 

Dowody:

http://imgur.com/FRLUjQu

oraz Administracja: Kasia105,  Pietrek

Gracze: Baker, Sk!per

Czekam na wypowiedz Synthetica a na razie proponuje zawieche na 24 godziny i ostrzeżenie słowne.Czekam na resztę zarządu ?

Jako iż brałem udział, wypowiem się. Teraz widać jak nie szanujecie pracy innych frakcji, goniliśmy go ponad 1h po czym on wjechał na bazę, co już powinno skutkować zawieszce minimum 3d, po czym jeszcze nas zamknęli aby ów Syntetic mógł uciec, kolejne 3d zawiechy powinno być. Jeżeli proponujesz takie kary to bardzo cię pozdrawiam i sam już nie wiem co się w tej frakcji dzieje. Zresztą wystarczy posłuchać wypowiedzi pracowników kiedy zarząd nie słucha. 

Hhaa,dobra mogę dostać tą zawieszke.Wisi mi to i tak niedługo odchodze.W sumie możecie już pisać ogłoszenie narka.PS:Goniliście  mnie zaledwie 15min.Więc pozdrawiam haha :D A jeżeli zawieszka może byc nawet 20dni...A i poniosłem konsekwencje bo napisałem do pietrka aby mnie tepnoł tam do was bo zle zrobiłem do wiezienia poszedłem więc wczym macie problem..Jak masz du*e spinać to ją spinaj..Mamy skargi pisać na siebie SP3NSER będziemy je pisać.Pozdrawiam!

Po pierwsze to grzeczniej.

Po drugie napisałem na ciebię skargę po to abyś się ogarnął bo zaczynasz oddalać coraz częściej

Po trzecie to że wybiegłeś a nie wyjechałem nie zmienia faktu że podczas poscigu wjechałeś na bazę frakcji

Po czwarte gdybyś nie napisał do Pietrka to sądzę że byś wyrwał bana

Po piąte to co brałem to moja sprawa ziomuś ????

Jako iż brałem udział, wypowiem się. Teraz widać jak nie szanujecie pracy innych frakcji, goniliśmy go ponad 1h po czym on wjechał na bazę, co już powinno skutkować zawieszce minimum 3d, po czym jeszcze nas zamknęli aby ów Syntetic mógł uciec, kolejne 3d zawiechy powinno być. Jeżeli proponujesz takie kary to bardzo cię pozdrawiam i sam już nie wiem co się w tej frakcji dzieje. Zresztą wystarczy posłuchać wypowiedzi pracowników kiedy zarząd nie słucha.

My nie szanujemy? To SAPD się wozi jakby miało nie wiadomo jakie prawa.

Koniec wypowiedzi, od tej pory wypowiada się tylko i wyłącznie zarząd SAMD w sprawie Synthetica.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin