Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Siemuwa

Frixo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemuwa idę stąd, bo przekonałem się jak nie którzy ludzie mogą być fałszywi ...

Za pewne wszyscy wiedzą na jaki serwer idę, tutaj zajeżdża faworyzacją m.in od supporterów i administratorów, również liderów frakcji, tak o Ciebie chodzi Panie Kib ...

Wszyscy wiedzą których lubiłem, a których nie, nie chce mi się pisać ponownie tego samego, więc wkleję poprzednie pożegnanie, siemuwa.

NAJLEPSZE OSOBY:

===

RCON

===

ZbyK - Super RCon, screeny z mojego unikatowego buffala mam, także wspomnienia będą. Prowadź serwer dalej - i rób częściej aktualizacje ! :P.

NeX - Oj NeXu, tyle co ja na filmikach usłyszałem, to tyle co było słychać, jak już zapowiadasz coś - to zrób to też na serwer! Prowadź serwer dalej!

XQward - Tobiaszku ty mój. Tyle cośmy odwalili to odwalilimy, dziękuje za to że przynajmniej jako z jedenym z RConów dało się porozmawiać, i pośmiać trochę. Wgrywaj bazy, itd. bo bardzo dobrze zarządzasz serwerem! Kiedyś może za PSC mi coś dasz :D ((joke :P))

RodowitY - Mało ogólnie się znaliśmy - jedną akcyjkę RP zrobiliśmy, to tyle - dobrze zrobiłeś forum ze strefy graficznej - bardzo ładnie to odwaliłeś :).

OxygenY - Pamiętam Cię - mało. Chwilę porozmawialiśmy, jak robiłeś TS'a. Ogólnie - prowadź dalej, może coś Ci się uda z tego zrobić ! :)

===

ADMINI

===

Zebra - Oj... Z tobą było kiedyś spoko - dało się porozmawiać, normalnie, TSA itd. Teraz, nie wiem co się z tobą dzieje :/.

Kasia105 - Oj kasik, graj sobie dalej w węże, i prowadź najzajebistszą ekipę na serwerze - ekipę TSA!

BlondiCej aka Grześ - Mój fisiu ty fisiu <3. Loffki dla Ciebie, jesteś i będziesz najlepszym adminstratorem - i mapperem, obyś dostał awans Na RCon'a. Loffki mój Cjcjcj!

Lukasz1993 - Ukaszku ty! Więcej filmików nagrywaj. I ogólnie bądź dobrym administratorem!

Damian. - Uważałem Cię za dobrego administratora... Wyszło jak wyszło.

Limitless - Tak samo jak z Damian.

Borkokoś - A żebyś skilla w lolu miał gangosie ty!

Bolek105 - Więcej bolek rób map - dobry mapper, rób też więcej rzeczy "By Bolek", mam nadzieję że domek który Ci dałem będzie Ci służył, i abyś lidera we frakcji nie stracił przenigdy!

Norbi1478 - "Po pościgu obiecuję Ci że zabiorę tobie prawko", pamiętam to <3. Więcej odwalaj - karaj za 0 RP i wgl. cejotku, powodzenia w SAPD ! :).

Szender - Łendi szendi błendi hłehłe, **cheetah obrócony** -Szender rp! **Wyjście z auta** -/me obraca pojazd, i tyle XD. Dzięki za wszystkie pościgi razem, mam nadzieję że kiedyś może mi się uda dojść do SPSA, a potem może do SAPD  :D.

Grzengol - Pogadaliśmy trochę - szkolenia SAMD, grałeś w CS'a. Zapamiętam Cię jako dobrego zarządce frakcją. Było śmiesznie jak z tobą rozmawiałem :D.

Geloo - Dzięki za skina człowieniu! :D. Gadaliśmy w DES, tyle Cię pamiętam, ale ogólnie pozytywnie wspominam :).

Rafaello97PL - Rudy, abyś był dalej Rudy, i żeby nikt Cię nie podrabiał. Mieliśmy lekką "spinę" raz, ale czasem potrafisz byś smieszny, śpiewaj dalej na mumble :v.

Nalshee - Mało pamiętam - ale życzę Ci jak najlepiej :).

uBitek - Oooo Cię Panie, ile myśmy grali w Carbala, z twoją ekipą, miło wspominam te czasy - bardzo bekowo było - mało co się nie udwałiłem :D. Pozdrówki szczególne dla Ciebie.

BarteckY - Szczerze, zapomniałem jakie akcje odwalałeś, teraz sobię nie przypomnę zapewne, bo jest 1:49 :D. Miło wspominam!

===

SUPPORT

===

HEROSEK - Jeszcze raz przepraszam Cię za to wyzwisko - nie chciałem tego napisać, ogólnie życzę jak najlepiej, abyś w SAPD miał zarząd, i w ogóle!

amj - Amjociku ty! Pamiętam te dawne "dasz frixa?" w TSA, szkoda że mnie łapałeś na służbie :(.

Answer - Powodzenia w DES, i prowadź więcej nowych, i ciekawych eventów na serwerze!

BlobsoN*- Blobik, dziwie się że tobie te SAPT'y się nie nudzą, bardzo przyjemnie się rozmawia z tobą, na ogól życzę abyś nie zszedł z zastępny szefa w SAPT!

Crashu - Nie pamiętam zbytnio, przyjemnie się rozmawiało z tobą podczas eventu - nie jesteś osobą która krzyczy czy cokolwiek - rób tak dalej - a może awans dostaniesz :).

D@r3k - Darke, a żebyś w tych saptach gonił gagatków gorszych ode mnie :D!

DeltaRon - Awans na rcona życzę, i żebyś więcej zajebiaszczych podmianek robił - ta blista mi się bardzo podoba! 

Hoopak - Szkoda że raz mnie nie upnąłeś, i że bana dostałem. Ale luzik arbuzik - wykonuj swoją robotę dalej!

Kalahim - Kaluś, prowadź prowokatorów i nie doprowadź do upadku, jedna z lepszych organizacji! Abyś supporta nie stracił człowieniu!

KubsoneG - Ja dalej czekam na odcinek z N4G! :D. Miłego prowadzenia FBI, i życzę aby ktoś wykonał Ci lepszą bazę, bo tą co zrobiliśmy to taka 2/10 dla mnie :D.

Nukill - Nukilke, a szkoda gadać na prawdę, mój ty psiapsiu ty, dlaczemu mi prawka dałeś ;(. Do TSA, i na służbę i nie odchodź z niej! 

Maddie - Psiapsiu 2, wykonuj swoją pracę na 100%, bo robisz to dobrze - zadbałaś o to, abym mniej odwalał na serwerze((chociaż i tak to robiłem :D)). Awans pewnie dostaniesz, i łaź w tym skinie dalej bo taki śmieszny trochę dla mnie jest :P.

Parmezan - Ostatnio mało Cię widziałem czy to w SAPT, czy ogólnie na serwerze, szkoda że mi dałeś bez podstawnego mute, ale dobrze Ci wychodzi ogólnie na serwerze wszystko! 

Piertek - Pierdotku ty mój! Kup sobię nowy komputer, i miej te więcej niż 30 FPS proszę Cię, pierdotku mój. Loffki szczególne!

Propa - Propka ty to jesteś jednak, puszczaj więcej muzyk na publikach, śmiesznych przede wszystkim i ogólnie abyś nigdy się nie zmienił!

Snoop - Snup dog, snup dog! Prowadź radio dalej, bądź bekowy dalej! Tylko nie zabieraj mi dalej prawek za taran sfeperów :(.

SP. - Zapamiętam to jak żeś mnie prawko zabrał jak kosiłem koło DES'ów :D!

TheTomson - TheTomaszu, mój tomaszku ty! Dobry były liderze TSA, loffki! "Co detomson co detomson" Zapamiętam to! :D.

VeeTQeev - ogólnie nie znam, ale powodzenia w supporterowaniu :D.

Volff -  Wilczku, powodzenia w SAMD, i abyś dobrze supportował na tym serwerku :D.

M-I-R-I-N-D-A - kup sobię więcej uranusów, i odwalaj więcej ze mną i z kimkolwiek innym <3 

===

GRACZE

===

LoxeS - Najstarszy z moich funfli, fjuciorku ty mój - moja taxówko - zawsze będziesz kurcze najlepszą taxówką - awans w TSA, na zastępce Ci się należy! Egzaminuj dalej, bądź najlepszą taxówką!

Krupnik200 - "-Chłopaki. -Co? -Idę walnąć emotkę -Jaką? -Wale" XDDD. Krupniok obyś walił dalej emotki wszędzie gdzie się da, niech 999999 FPS zostanie z tobą, i nagrywaj ucieczki na youtube, bo idzie Ci dobrze to uciekanie :D.

BarteQ aka Pazy - Pazy, obyś miał 9999 FPS co krupnik, i goń wszystkich i wszystko co się da, i w ogóle uważałem Cię za sztywniaka, ale jesteś na prawdę za******y! "Frixo, a gdzie . ?" XD

Enoomke <3 - Enomke, loffki loffki cjcjcj <3 <3. Mój ziomku ty Loffki dla Ciebie, najlepsza osobo jaką kiedykolwiek poznałem przez gre! <3

Synthetic - Awanse wszędzie TSA, SAPD, DES, SAMD, <3 cjcj będzie mi Cię brakowało, i tego pisania: "Frixo cjcjcjcj" <3

Kruku - TSA TSA! Bociek pożyczki to jest to! Pozdrówki dla Ciebie Mann!! :D

Delik - Oj deliś, było dużo - ale jednak mało! Graj w tego CS'ka czy tam LOL'ka :D.

Rockus - Rakuś ty <3 Loooofffki dla Ciebie, i dla twojego przyszłego (( wiesz czego )). Niech Ci się wiedzie z twoją laską, i graj dalej w lola, może skilla kiedyś nabierzesz <3.

JaneG - Dostań pod choinkę w ogóle kompa za 99999 PLN'ów :D. Udzielaj dalej pomocy, i w ogóle dawaj przykład innym :P.

Bandito - niestety, teraz nie będę mógł ogłaszać że kupisz premkę ;(. Świetny chłop z Ciebie :P.

Davlo - Kiedyś byłeś spoko - dało się pogadać, niestety piszesz skargę na swoich - odkąd doszedłeś do SAPD, zmieniłeś się...

iWunter aka Wanted - Abyś wrócił na range, i robił co do Ciebie należy - graj z rakusiem w lola, i nie zmieniaj się <3.

Bartkoxd123 - Nie zmieniaj się - przyjemnie się z tobą gada! Wbijaj do zarządu SAMD - no chyba że już w nim jesteś :D.

Syriusz105 - Syrek, szczerze źle byłem na Ciebie nastawiony, a jednak Ciebie polubiłem - przepraszam za skargę na Ciebie w TSA ;<.

Dominik997 - Domiś, czemu 997? XD Kotku mój, idź do SAPD, czy gdziekolwiek a nie siedzisz w TSA tylko <3

Werki aka WertiPL - Wertuś cobyś nie zszedł na drogę lizu lizu, tylko o to Cię proszę :P :**

Borusetto - To samo co z werkusiem - nie idź na tą drogę - bo źle na tym się wychodzi przeważnie cjcj :*

Krjusz - Krjuszku, czemu już tu nie grasz to ja nie wiem - wbijaj tutaj! Tylko beze mnie Ci będzie chyba nudno ;(. I tak cię loffciam, jako jedynego z TSA <3

Ziomekkox - ziomuś odzywaj się częściej na mumble, bo mało Cię słychać tam :(. Pracuj w TSA dalej, awans dostaniesz wysoki i będziesz się miał czym pochwalić ! :*

CorneS - ucz się mappować, bo kto wie, za niedługo może mapping będzie cenniejszy niż skrypty :P.

Lewanboski - Boski lewanie - sprzedałeś mi mananke, bardzo ją polubiłem, ale sprzedałem, sorki ;(((

Prowokatorziolo - ziolololololol mój ty ziolku ty, śmieszny W CIUL jesteś XDDD obyś w przyszłości mniej klientów miał w TSA, bo co przyjeżdżasz na spawn, to jakiś CJ do Ciebie wsiada XDDD.

Iglos - Igolsiku, weź się nie zmieniaj, jesteś śmiechowy czasami - na supporta, i to raz! :D

GibibibibiibPL - Gibbuś bibbbuś mój kiciaku ty! Wbijaj wiesz gdzie! Będziemy tam ciupać razem <3

Domiicej - DomiśCejuś "Frytka" będę o tobie pamiętaj - tyle co się o tobie dowiedziałem złych rzeczy, ale jednak jesteś spoko ziomkiem :D

ZielonaKobra - kobra zdawaj egzaminy w TSA, i pracuj! Bo potrzeba pracowników cjcjj, nie wracaj do samdów, tylko TSA ! pamiętaj :D.

Vilox - Oj vilox, te twoje zdjęcie na "Wasze zdjęcia z reala" mnie przeraża((Ta kupka XDD)). Fajnie się z tobą gada - jako pracownik TSA. :D

WybojowyDzikuDzik! - Dziku <3 Loffki tylko Ciebie. Pamiętaj o tym!

Michał5505 - Michaś, zrób największą kolekcje waltonów na serwerze! Coby Ci tylko kasy starczyło :D.

MRpompom*_69 - Ty cj numer 1, dlaczemu mi nie dałeś organizacji ;(. Razem w DES, forever mój psiapsi 3 :*

xyz.Yanush - Januszku <3 Loffki dla Ciebie "-Dać Frixa? -Tak -/me Daje Frixa -Dzięki" Zapamiętam to januszku ty mój <3

Remcio007 - Nie sprzedawaj swojego banshee - jak raz w niego przygrzmociłem to ło Cię panie :D.

KryptoN*105 - Kryptuś pyptuś, mam nadzieję że nauczyłeś się dawać zdjęcia do sygnaturki :D.

Bartx - Mam nadzieję że przynajmniej tym postem nie liże Ci "pupy" :D. Prowadź i rób materiały szkoleniowe dalej w SAPD :P.

BartekZRK - Proszę Cię, pisz czasami z ortografią :D. Życzę abyś dostał się kiedyś do zarządu SAPD! :D

Gargameluś - śmelku lelku, przepraszam ze o tobie zapomniałem, pogonimy się kiedyś jeszcze w SAPITI? :(

FaceTQ - FacetuśQu, zabrałeś mi prawko, mój ty facetku, więcej zdjęć z pokoju twojej siostry :D.

sQuQuQuQuQu! - Loffki sQu masz seksi głosik <3

RudyMarek - Rudziu o tobie nigdy nie zapomne <3. Mój ty marny sapciku znawco TS'a, zrób że serwer porządny, jak by co pisz - to Ci pomogę :D.

BigSmokes - Bigu Smokesie, pracuj dalej - życzę Ci awansów!

Czesiowy - Cześ czesiu! Cześ! Pogonił byś mnie więcej razy koooleś :*

Cola - Były atminie - Erysiu mój <3. Pomimo iż dostałeś degrada - mam nadzieję że wrócisz na range mój erysiu ty <3

Coneser - Konserwa, Mop, itd. Nie zapomnę odwalania mojego i twojego, co bawiliśmy się w sapty, ja Cię goniłem, a ty mnie :D.

AreXson - Jak Cię zobaczę rano jak suszysz pod urzędem, to nie wiem co zrobię XDD.

Pepsi* - Oj pepsiusiu, Mało rozmawialiśmy - bo przeważnie na służbie siedziałeś ale i tak jesteś swój ziomek swój ziomek :*

MrCzosnek* - Czesonke, zrób z rudym serwer, bo on se sam rady nie da - i powodzenia w SAPD :D

BAKOMA - Bakuś, kup sobie mikro normalne bo mnie doprowadza do szału :D. SAPD czeka na Ciebie! Ganiaj gagatków i na wysoką rangę zajdź!

hsdf i PumBer - Loffciam was <3. PumBer do SAPD z bratem idź ! Abyś się dostał tego Ci życzę. A hsdf nagrywaj na yt ino!

Scyrix - Skirix, nagrywaj na youtube gonitwy, z każdego odcinka idzie Ci to lepiej. "Do góry skyfrixy, do góry skyfrixy" zostanie na zawszse <3.

Kapi0988 - Kapike, miłych awansów w SAPD :P.

ScarX - Skarix, również jak skirix, nagrywaj na youtube te gonitwy, miałem nadzieję że kiedyś nagrasz moją ucieczkę;(.

achiless90 - Aciprex <3. Kicaku numer 1 ! "Ty frytko ty!", weź wróć do TSA, i pracuj tak jak wcześniej, co z tego że awansów nie dostawałeś - gracze by to zauważyli i napisali do kaśki i coś z tym zrobili acipreksie :*.

AgentG5 - Żebyś binda puszczał przy kolczatkach :D.

Kirge - Kircz, żebyś miał najwięcej prawek zabranych na serwerze, i odwalał dalej swoim cjfallko

Galaxy - prowadź dalej SAMD, tak jak potrafisz :D.

Kasztan* - Skasztaniłeś się mój kasztanku :*. Awanse na wyższę rangi Ci życzę w SAMD! <3.

MasterPL - Master, szkoda że odszedłeś z TSA, ale pracuj dalej w SAMD, bo dobrze robisz, Los VValtons i te sprawy :D.

Krapeq - Krapke Fapke, więcej ruchańska z kim kolwiek i odwalania przy okazji :D.

Fabik - Fabiś <3. Kotku, na czerwiec wbije po perka :D. Nie martw się kiciaku Loffki <3

Grub_Son - Gruby Sonie, małośmy się znamy, ale loffki bardzo, spoko ziomson z Ciebie :*

Kafar_PL - Kafarafarfarfarfar, kup sobie buffka 2.0 i uciekaj SAPD, tak żeby Cię nie złapały przenigdy mój zastępco uciekinierowy ty <3

TheShishaten - Odwalaj dalej mój cj nr 1 :*

Robek - Robke, Rebke, Rebeku ty! Ja Cię pamiętam z Desów, a ty do SAMD'ów poszedłeś. Loffki m8 :*.

Szach - Szachu, prowadź FBI dalej, aby nie upadło nigdy! :)

SiwY - SiwY, graczyk gierczaku ty! SAPD'oski odwalaczu w FBI! Loffki :*

HunterX - Więcej akcji RP hunter :D.

Black - Blacku, spokojnie jesteśmy na fejsie :* Kiedyś się spotkamy na pewno! <3

19lazur08 - Lażurke prowadź dalej prowokatorów, i róbcie więcej eventów ;(.

TheKruzii - KruziiTu KruziiTam - Łysy weno ogarniaj w tych prowokatorach bo nudy były ;(. łysy łysy łysy!!! <3

KNX - KNX, ogarnij się w końcu. I wróć na Supporta. Ogarnij się, swoje zachowanie :). Mimo to, nie było między nami żadnych spin więc proszę :).

MaTTiax - jcjcjcjjc graj tutaj, a nie gdzie indziej <3.

YodaS - Yodasiku mój! :*:*  będzie mi brakowało twojego głosu, odwalania, i w ogóle :*

KubaTGaming - Za te twoje wszystkie zachwycania się że nasz SAPT'y goniły, wspólne odwalania, i rozmowy! :*

Bluestacks - Dzięki tobie wygrałem w przynajmniej jednym konkursie :*

===

NIE WARCI UWAGI:

Borucośtam

Lukos

Nie pozdrawiam.

Siesiesiesiemuuuuwa

Ps. Syriusz, nie ładnie tak łamać regulamin który sam ustaliłeś :-).

TDjqscy.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin