Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pożegnanie - SilverBrek

MARLOY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim, odchodzę z serwera na stałe lub na dłuższy czas, powodem jest to ze nie potrafię się dobrze odnaleźć na serwerze, braki checi do gry, oraz przed chwila nie sluszna kara. Było duzo radości oraz czasem zdenerwowania wiadomo jak to w internecie, aczkolwiek dziekuje dosłownie każdemu który jakies tam przygody mial, nicki moje to Stonks, NotStonks i takie tam wiec niektóre osoby powinny pamiętać, nikomu nie dziekuje za gre bo nie miałem z nikim zbyt bliskiego kontaktu dlatego dziekuje wam ogolnie. Bede jeszcze na serwerze jutro/pojutrze na serwerze jak zostanie mi zwroce niesłuszne prawo jazdy, mógłbym napisać apelacje ale nie ma sensu. Dlug mam malutki bo 12.000 ale juz jestem w ponad połowie wiec tam 2 godzinki i będzie po sprawie i no juz niestety nie zawitam na ten moment na serwer, a więc dzieki wszystkim i do zobaczyska!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin