Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika @MowMiKeihlus, oskarżony przez YeaBunny .

YeaBunny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: YeaBunny 
Nick osoby oskarżonej: @MowMiKeihlus
Powód napisania skargi: wsadził mi moje auto na parking policyjny po tym jak mi wyrzuciło internet, nie było mnie tylko 3minuty A auto było już na parkingu po tym jak wbiłem . Napisałem do niego na /pm jak wbilem to on szybko wyszedł z serwera nie podpisując nic w prywatnej wiadomości na serwerze.
Dowody: http://imgur.com/gallery/8rTnitK

Edytowane przez YeaBunny
Dodaje dowód

50 minut temu, MowMiKeihlusYT napisał:

Witam z tej strony  Adept MowMiKeihlusYT  odpisując na skargę pojazd był porzucony na środku drogi żadna wiadomość na pm do mnie nie dotarła. Moge dosłać SS gdzie znalazłem pojazd

Nie miałem jak Ci napisać ani nikomu bo mówię internet mi wywaliło. Tam samochód bym na środku bo wtedy jechałem tam przecież nie zostawilbym normalnie tam auta...

Odholowując pojazd nie jesteśmy w stanie określić, czy ostatniego kierowcę wyrzuciło z serwera. 

@MowMiKeihlusYT prośba do Ciebie, jeśli będziesz holować pojazdy w podobnych przypadkach to odczytuj i odpisuj na wiadomości prywatne bo to one mogą być wytłumaczeniem sytuacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin