Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Prędkość i brawura nie idzie razem w parze z bezpieczeństwem

Fenixisonlyone
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

POm2o1r.png

Wypadek we Flint County w dzielnicy The Farm. Dwóch poszkodowanych motocyklista i pracownik SARA. Zapraszam do czytania mojego debiutanckiego artykułu.

Po2AmCf.png

W dniu 12.08.2021 o godzinie 20:10 doszło do wypadku w tunelu w dzielnicy The Farm, poszkodowanymi byli pracownik SARA @Destri.cj oraz motocyklista @PAWELOS1122. Z uzyskanych informacji sprawcą zdarzenia był motocyklista, który swoją brawurową jazdą oraz z nadmierną prędkością uderzył w tył pojazdu pracownika SARA, spadł z motoru i uderzył o asfalt. Na miejscu pojawił się zastęp straży pożarnej, ratownicy medyczni, oraz funkcjonariusze policji, którzy po zabezpieczeniu oddalili się z miejsca wypadku, powodem był brak jednostek i niebezpieczny kierowca grasujący po ulicach San Andreas, za którym udali się w pościg.

Szczegółowych informacji udzielił mi @samek123, odpowiedział na zadane pytania z pełną profesją oraz wykazał się ogromnym doświadczeniem.

Po2AmCf.png

Dalej na moje pytania odpowiadał poszkodowany Pracownik Frakcji SARA @Destri.cj, na szczęście jego zdrowiu nic nie zagrażało, on przedstawił mi sytuację z jego perspektywy, oraz jego straty materialne. Ucierpiał na szczęście tylko tylny zderzak pojazdu, w który uderzył motocyklista, gorzej było z motorem. W motorze doszło do wycieku benzyny, lecz strażacy w ekspresowym tempie zabezpieczyli płyny oraz usunęli je z nawierzchni drogi.

Po2AmCf.png

4FfboUC.gif

Po2AmCf.png

Po przewiezieniu poszkodowanego motocyklisty, o jego stanie zdrowia opowiedział mi @KoZaSnieZna21. Motocyklista po zderzeniu z pojazdem SARA spadł z motocykla i uderzył o asfalt, łamiąc otwarcie dwie nogi oraz rękę. U poszkodowanego doszło do krwotoku wewnętrznego oraz rozcięcia z tyłu głowy, lecz stabilizacja pacjenta nie przyniosła większych powikłań. Został przewieziony w ekspresowym tempie do szpitala i tam pozostał na dalszej obserwacji. Ratownik przekazał mi informację, że powrót na motocykl nie będzie najszybszy w jego przypadku. Być może czeka go długa rehabilitacja.
Po2AmCf.png

Niestety nie udało mi się skontaktować z Policjantem nadzorującym ten wypadek oraz nie posiadam informacji o konsekwencjach, jakie zostały wyciągnięte wobec sprawcy zdarzenia.

Po2AmCf.png

BNniufA.png

Autoryzował: @xWolfQ

POm2o1r.png

Edytowane przez Fenixisonlyone

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin