Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na funkcjonariusza Expikk7. przez wiewiurka;]].jcs

HarryPotter
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Expikk7.
    Data i godzina zdarzenia: 21:15
    Pełen opis sytuacji: Robiłem poscig wszystko przebiegało ładnie i pięknie wkoncu dostałem pita i wywróciłem sie na dach autem gdy zostałem złapany zostały mi zaproponowane dwie opcje mandat lub minuty zapytałem ile minut odpowiedział 101 wiec wybrałem pobyt w wiezieniu, po dojechaniu do wiezienia dostałem 131 minut. Nie obchodzi mnie zadna pomyłka mam nadzieję ze funkcjonariusz zostanie ukarany przy sytuacji był @kstaruwa, prosze o wypowiedz 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

Expikk7. [195]: Jeżeli nie pojazd zostanie zabarany na pp za 5k a my udamy się na 101 minut do więzienia

Ⓘ Zostałeś rozkuty przez funkcjonariusza Expikk7.. Ⓘ Powód: Odmowa przyjęcia mandatu oraz posiadanie wpisu w MDT. Ⓘ Czas, który musisz odsiedzieć to 131 minut/y

Edytowane przez wiewiurka;]].jcs

3 godziny temu, wiewiurka;]].jcs napisał:

101

Tyle było za mandat.

posiadanie wpisu

131 minut

Następnym razem przeczytaj powód, za który siedzisz. Dopiero później pisz skargę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin