Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na xPushinierx - oskarżony przez KomeCik

KomeCik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: xPushinierx
    Data i godzina zdarzenia: 15:17 01.09.2021
    Pełen opis sytuacji: Wyjechałem sobie z kuriera, jechałem sobie obok takiego parkingu gdzie dużo osób skraca byłem blisko skrzyżowania i zauważyłem policjanta, nie patrząc na licznik przejechałem obok niego i dostałem mandat 50 zł jakieś 5 metrów dalej dostałem 2 mandat również 50zł a następne 2 metry dalej dostałem mandat o wysokości już 100zł. Od razu zdenerwowany po straceniu 200zł napisałem do policjanta cytuje: "co ty k***a robisz" i dostałem ostrzeżenie. Chcę odzyskać moje pieniądze!
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: "https://imgur.com/a/buskeSH"   pierwszy screenshot potwierdza 3 mandaty pod rząd natomiast drugi screenshot "https://imgur.com/a/2FOUhvY" pokazuje moją trasę. Kolor czerwony oznacza moją trasę, ciemno czerwony miejsca gdzie dostałem mandat, a niebieski oznacza pozycje policjanta gdzieś w tamtym miejscu nie pamiętam czy stał bliżej skrzyżowania czy nie.

Ja, KomeCik zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Witam, to że nie patrzałeś na licznik to tylko i wyłącznie twój problem, a co do mandatów to jak w dalszym ciągu przekraczałeś prędkość mogłem ci je nadać, gdybyś nie przekraczał prędkości nie miałbym nawet takiej możliwości. Pozdrawiam cieplutko xPunisherx 

1 minutę temu, KomeCik napisał:

dostałem 3 w dosłownie sekundę i nawet nie miałem czasu na reakcje żeby zwolnić.

Tutaj od razu powiem, iż jest to nie możliwe, z racji iż istnieje pewien cooldown przez który nie ma możliwości nadania kolejnego mandatu w takim krótkim czasie. A odpowiadając na drugą część wiadomości, to tak jak już wspomniałem istnieje cooldown przez który spokojnie mogłeś zwolnić, a zamiast to zrobić jeszcze przyspieszyłeś co potwierdza fakt, że tak jak napisałeś następny mandat był już za 100 zł. 

Odnosząc się do tego co napisałem wyżej, to muszę tutaj sprostować, bo niestety nie ma tego nigdzie wprost napisane, a gdy pytałem się o to osoby z zarządu najwidoczniej źle zrozumiałem i faktycznie twoja skarga jest jak najbardziej słuszna, także z racji faktycznego popełnienia przeze mnie błędu w ramach rekompensaty za straty finansowe mogę zaoferować dwukrotną równowartość całej kwoty. Oczywiście jeśli zarząd na to przystanie. 

Nie możemy wystawić dwóch mandatów za to samo wykroczenie. Jeden przejazd = 1 mandat. To podchodzi pod łamanie zasad RP, nieważne czy skrypt na to pozwala czy nie. Co innego gdyby oskarżyciel zawrócił i kolejny raz minął odcinkowy pomiar prędkości, wtedy funkcjonariusz ma prawo "strzelić"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin