Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Hehe pizzaboj

wkrentak2115
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: PIZZABOY

ID: 8152

Pojemność silnika: 1,6

Przebieg pojazdu: 600km

Dodatki:  stereo, tablica rejestracyjna (PIZZERKA), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), wykrywacz fotoradarów, radio CB + bak 50 i klucz

Cena: no tak

Coś od siebie: jedyny taki na serwerze

SS’y:  https://imgur.com/gallery/2oFobgY

Widzę że się z tym męczysz marca... Dam ci jedyny dostępny samochód na electric indygo ponieważ drugi to ma bana trzecie to jakiś sranchez

Mianowicie chodzi o URANUSA 2.2FT BEZ NITRO 14K ID 25 JAKOŚ DOSTĘPNY SERWIE ALE DOPŁACASZ Z 500K [ miałem offe od oczek 1.9kk wyceniam na ze 2.2]

34 minuty temu, AdziuUcziha* napisał:

Widzę że się z tym męczysz marca... Dam ci jedyny dostępny samochód na electric indygo ponieważ drugi to ma bana trzecie to jakiś sranchez

Mianowicie chodzi o URANUSA 2.2FT BEZ NITRO 14K ID 25 JAKOŚ DOSTĘPNY SERWIE ALE DOPŁACASZ Z 500K [ miałem offe od oczek 1.9kk wyceniam na ze 2.2]

Męczę się, ponieważ czekam na dobrą ofertę i mialem kilku miesięczną przerwę od grania przez co go nie wystawiałem. A co do uranusa to po 1 nie mam tyle na dopke a po 2 to jak ty miałeś offe 1,9 to ja miałem jakiś czas temu offke 2kk więc średnio mi dopłacać 500, narazie dalej

13 minut temu, Dziurson69 napisał:

Męczę się, ponieważ czekam na dobrą ofertę i mialem kilku miesięczną przerwę od grania przez co go nie wystawiałem. A co do uranusa to po 1 nie mam tyle na dopke a po 2 to jak ty miałeś offe 1,9 to ja miałem jakiś czas temu offke 2kk więc średnio mi dopłacać 500, narazie dalej

No w porządku jakbyś mi pokazał misia co 2kk rzucał za piccere za tyle to być może byłbym skłonny bez dopy się wymienić, ponieważ ja lubię tego typu mniej spotykane machiny a uranus ultra uni to fakt ale to nie moje gusta

12 minut temu, AdziuUcziha* napisał:

No w porządku jakbyś mi pokazał misia co 2kk rzucał za piccere za tyle to być może byłbym skłonny bez dopy się wymienić, ponieważ ja lubię tego typu mniej spotykane machiny a uranus ultra uni to fakt ale to nie moje gusta

Dałem zapro na dsc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin