Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Envil* - oskarżony przez Sergiusz*

fent.addict
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Envil*

Data i godzina zdarzenia: 05.09.2021 16 ~

Pełen opis sytuacji: Funkcjonariusz po pościgu umieścił mnie do więzienia na dodatkowe 70 minut (Envil* [79]: 73 minuty zostaĹ‚y dodane) z powodu "zwodowania pojazdu" gdzie auta nie zwodowałem ja, lecz osoby które siedziały ze mną w samochodzie podczas pościgu. Dokładniej, po wjeździe na baze organizacji zostawiłem auto na plaży i chciałem wsiąść do łódki ale zostałem postrzelony. Auto zostało na plaży bez ręcznego i pojazd został wepchany do wody, nie przeze mnie.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://youtu.be/BjyOH0KPm2M

Witam, PO I Envil*. 

Na miejscu zdarzenia napisałem, że nie interesuje mnie, kto wepchnął pojazd do wody. Ty wyjechałeś na plażę, byłeś kierowcą, a to, że pojazd znalazł się w wodzie jest tylko Twoją winą. Mogłeś zaciągnąć ręczny lub w ogóle nie jechać w tamto miejsce. Poza tym był to rozkaz dowodzącego na pościgu, który według mnie był jak najbardziej słuszny.

Ps. Otrzymałeś możliwość wyjęcia pojazdu, ale Ty stanowczo ją odrzuciłeś...

Edytowane przez Envil*

8 minut temu, Envil* napisał:

Na miejscu zdarzenia napisałem, że nie interesuje mnie, kto wepchnął pojazd do wody. Ty wyjechałeś na plażę, byłeś kierowcą, a to, że pojazd znalazł się w wodzie jest tylko Twoją winą. Mogłeś zaciągnąć ręczny lub w ogóle nie jechać w tamto miejsce. Poza tym był to rozkaz dowodzącego na pościgu, który według mnie był jak najbardziej słuszny.

Zdaje mi się, że powinno Cię to interesować. Nie wiem jak to że pojazd znalazł się w wodzie może być moją winą, ponieważ zostałem postrzelony. Jak mówisz ręczny zaciągnąć mogłem lecz nie musiałem.

Nie trzeba być głupim, żeby wiedzieć, że ten zabieg był celowy. Niestety w tym przypadku nie uratuje Cię to od poniesienia konsekwencji. Funkcjonariusze zaproponowali Ci wyciągnięcie, nie zrobiłeś tego, a teraz piszesz skargę. Niczemu nie zawinili, wszystko według procedur.

Edytowane przez deluXe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin