Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[LICYTACJA] Posiadłość w Las Colinas w Los Santos (dwie nieruchomości jako jedna!!!)

Taishi.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Treść wątku:  Posiadłość w Las Colinas w Los Santos (dwie nieruchomości jako jedna!!!)
Nazwa nieruchomości: 2x Dom
ID nieruchomości: 634 oraz 631
Cena za dobę: 2x 180
Cena: Licytacja: 

Cena początkowa: 2,600 PLN

Minimalne Przebicie: 200 PLN

Licytację kończę Ja, gdy uznam, że jest brak dalszego zainteresowania lub cena mnie satysfakcjonuje. Jeżeli pojawi się tylko oferta ceny początkowej, posiadłości trafiają za cenę początkową do gracza, który ją zaproponował. NIE SPRZEDAJE NIERUCHOMOŚCI OSOBNO!!! LICYTUJĄC = LICYTUJESZ OBYDWIE NIERUCHOMOŚCI. Na wycofanie oferty masz 24h i zobowiązujesz się do zakupu obydwu nieruchomości w przypadku wygranej licytacji. 

SS’y: 

EuTk9n7.png

razRK44.png

Ns2apbc.png

2K0sVUg.png

cOWrgE0.png

4EM4qeQ.png
Sposób kontaktu: Ceny kup teraz możecie proponować mi poprzez forum bądź poprzez grę. 
Coś od siebie: Sprzedaje dwie nieruchomości w jednej, ze względu na wspólne ich zaplecze. Nieruchomość jest raczej preferowana dla fana dwóch kółek, ale auta także pomieści (BEZ ICH USZKODZENIA CO POKAZUJE NA SCREENIE - OCZYWIŚCIE MUSISZ PCHAĆ). Nieruchomość posiada wspaniały widok (na autostradę), znajduje się blisko strefy DM. Na zapleczu znajduje się także wystawna rampa. 

KOMENTARZE NIEZWIĄZANE Z LICYTACJĄ BĘDĄ ZGŁASZANE!!!

PYTANIA KIERUJECIE POPRZEZ PRYWATNĄ WIADOMOŚĆ NA FORUM. POZDRAWIAM

Edytowane przez Taishi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin