Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na I_Was_There - oskarżony przez sazon

sazon
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: I _Was_There

Data i godzina zdarzenia:  około 20:00 9/13/21

Pełen opis sytuacji:

Jadę sboie i policjant mi wybiega przed maske, to się zatrzymuje, on wyciąga broń i zaczyna wypróżniać magazynek w moją stronę. Tłumaczy się, że na jego ekranie zostal potracony . ( Nic to nie zmienia ponieważ to on wybiegł na jezdnię i nie powinien strzelać, skoro nie uciekam). Skargi bym nie pisał, jeżeli bezczelnie nie kłamałby na pm. Logi:

Dowód, który potwierdza to całe zajście:  https://imgur.com/a/m3Fhqus

Spoiler

>> I_Was_There [58]: co ty odwalasz gosciu?

<< I_Was_There [58]: ?

>> I_Was_There [58]: z d*py do mnie strzelasz

>> I_Was_There [58]: mam powtorke

<< I_Was_There [58]: przejechales mnie...
 >> I_Was_There [58]: ok uploaduje w tym momencie na imgur i ci wysylam
 << I_Was_There [58]: Jasne, czekam w takim razie.

<< I_Was_There [58]: Z mojej perspektywy wygladalo to tak ze mnie przejechales.
 >> I_Was_There [58]: xD
 >> I_Was_There [58]: nie tlumacz sie

>> I_Was_There [58]: https://imgur.com/a/m3Fhqus

>> I_Was_There [58]: potracenia nie bylo

>> I_Was_There [58]: jak nawet by bylo to ty wybiegles na ulice

>> I_Was_There [58]: + zatrzymalem sie
>> I_Was_There [58]: a wiec?
>> I_Was_There [58]: odpiszesz?

<< I_Was_There [58]: Faktycznie wygladalo to inaczej z twojej strony. Dasz moment?

>> I_Was_There [58]: jak to wygladalo inaczej XD zastrzeliles mnie bez powodu

>> I_Was_There [58]: i dostalbys stuna jakbym cie potracil 

<< I_Was_There [58]: Inaczej dziala synchronizacja MTA w kazdym razie tlumaczyc sie nie bede poniewaz nie posiada

<< I_Was_There [58]: m wlasnego nagrania

>> I_Was_There [58]: ok w takim razie pisze reporta

<< I_Was_There [58]: Interesuje cie rekompensata w postaci PLN z mojej strony?      /////// ( Przyznanie się do winy)

>> I_Was_There [58]: za pozno, pisze skarge za te klamstwa

( śmieszna sytuacja ogl bo chłop mi proponuje pieniądze za postrzelenie mnie bez powodu)

Edytowane przez sazon
dodac cos musialem

Uszanowanie, PO III I_Was_There San Andreas Police Department.

38 minut temu, sazon napisał:

Jadę sboie i policjant mi wybiega przed maske, to się zatrzymuje, on wyciąga broń i zaczyna wypróżniać magazynek w moją stronę.

Wysiadłem z radiowozu i zacząłem prowadzić ostrzał w kierunku cheetah'a, którego widać nawet na początku nagrania. 

42 minuty temu, sazon napisał:

Tłumaczy się, że na jego ekranie zostal potracony

Zgadza się, ponieważ z mojej perspektywy wyglądało to tak jak byś mnie potrącił co zresztą pisałem na PM.

48 minut temu, sazon napisał:

Skargi bym nie pisał, jeżeli bezczelnie nie kłamałby na pm.

Nie widzę tutaj żadnego kłamstwa z mojej strony, synchronizacja MTA nie działa zawsze doskonale co widać przy niektórych kolizjach z graczami gdzie jeden widzi jazdę pod prąd a drugi jedzie poprawnym pasem.

Chciałem dojść do porozumienia obu stron.

53 minuty temu, sazon napisał:

<< I_Was_There [58]: Z mojej perspektywy wygladalo to tak ze mnie przejechales.

54 minuty temu, sazon napisał:

<< I_Was_There [58]: Faktycznie wygladalo to inaczej z twojej strony. Dasz moment?

<< I_Was_There [58]: Inaczej dziala synchronizacja MTA w kazdym razie tlumaczyc sie nie bede poniewaz nie posiada

<< I_Was_There [58]: m wlasnego nagrania

<< I_Was_There [58]: Interesuje cie rekompensata w postaci PLN z mojej strony?

Zaproponowałem rekompensatę w postaci waluty serwerowej ponieważ widząc twoją perspektywę wyglądało to inaczej i nie chciałem się bezpotrzebnie kłócić bez posiadanego nagrania. Niestety nie posiadam powtórek, które udowodniłyby moją wersję.

17 minut temu, sazon napisał:

To ty wyszedleś, jak ja jechałem, więc to różnicy nie robi czy na twoim ekranie cie potracilem czy nie, bo to tylko twoja wina.

Nie zacząłem ostrzału w twoją stronę z powodu tego że wyskoczyłeś z wzniesienia gdy prowadziłem ostrzał w stronę różowego cheetah'a tylko o moment w którym cofałeś w naszą stronę.

17 minut temu, sazon napisał:

Wyciągnałeś do mnie broń to się cofnąłem i chciałem się zapytać i sprzedałeś mi cały magazynek.

Początkowo nie wyciągnąłem broni w celu ostrzelania ciebie tylko pojazdu znajdującego się przed tobą.

15 minut temu, sazon napisał:

I nawet jak na twoim ekranie jesteś trafiony, to się nie możesz ruszać, a widać że cały czas biegasz.

Chodzi o moment cofania nie o moment w którym wyskakujesz i przelatujesz nad głowa.

Edytowane przez I_Was_There

Pomijasz fakt, że ani trochę nie miałeś prawa do mnie strzelać.

"Chodzi o moment cofania nie o moment w którym wyskakujesz i przelatujesz nad głowa." 

Wtedy też ewidentie biegasz, zmieniasz broń i się ruszasz, widać na nagraniu. Czyli nie zostałeś trafiony "u siebie na ekranie"

Edytowane przez sazon

2 minuty temu, sazon napisał:

Wtedy też ewidentie biegasz, zmieniasz broń i się ruszasz, widać na nagraniu.

Większą chwilę stoję w miejscu co również widać na nagraniu, broń również można zmienić, gdy ktoś cię przejedzie, lecz nie można jej użyć leżąc.

Pozdrawiam oraz czekam na wypowiedz zarządu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin