Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na AngelOfDeath - oskarżony przez sznupek

patricktexas.hollywood
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: AngelOfDeath
Data i godzina zdarzenia: 2021-09-29 20:19:00
Pełen opis sytuacji:
Wyglądało to tak pracownik SARA odgrywał rp koło przejazdu kolejowego ale nie o to chodzi. Biegłem po chodniku do kolegi Barteek253 który był po drugiej stronie, funkcjonariusz AngelOfDeath go złapał za kilkusekundowe wskoczenie na radiowóz. Zatrzymałem się koło radiowozu w którym był Barteek253 zacząłem pisać do niego. W trakcie pisania na czacie zostałem wsadzony do radiowozu i siedzieliśmy tam razem. Musieliśmy długo czekać, w trakcie humor nam dopisywał i troszkę my sobie żartowali. Padł żart od Barteek253 że wysadzi radiowóz ja dopisałem że mamy bombę. Pan pracownik z SARA Nenil.gg postanowił się wtrącić i uznał że utrudnimy mu rp (w ogóle z nim nie rozmawialiśmy tylko z funkcjonariuszem). Był tak daleko oddalony że nawet nie było widać jego dymków czatu, zaczął się dogadywać z nami co my nie zrobili. Uważamy z Barteek253 że dostaliśmy za wysoką karę 8400 PLN za WNTZ i drugiego powodu nam nie podał. Pytaliśmy się kilka razy jaki jest powód tak wysokiej kary pomijając fakty że inni tam wjeżdżali autami po kilka razy itp. W dowodach przykład podejścia do innych osób, my upomnień czy ostrzeżeń nie dostawali a nic nie zrobiliśmy takiego co mogło komuś przeszkadzać. To było wszystko co zrobiliśmy nie powinni my dostać tak wysokiej kary jeszcze bez podania głównego powodu.
Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Moje dowody:  https://imgur.com/a/rvFkp7O

Dowody Barteek253:  Tu inny gracz dostał upomnienie za kilkukrotny wjazd i przejeżdżanie po terenie rp [2021-09-29 20:26:49] [Output] : AngelOfDeath [325]: Grzecznie odchodzisz?

Uszanowanie. Z tej strony Police Officer I AngelOfDeath.

Sprawa wygląda tak, że przy większości zabezpieczeniach przy których ja jestem oboje wbiegacie na teren zamknięty i przeszkadzacie w pracy nie tylko mi, ale także innym pracownikom służb. Nie raz dostawaliście warny za to przewinienie i nic sobie z tego nie robicie. W momencie gdy ustawiałem zabezpieczenie z drugiej strony otrzymałem informację od pracownika SARA Nenil.gg, że jeden z Was skacze po radiowozie, a drugi mu przeszkadza w pracy naprawy bądź wymiany rogatek na przejeździe kolejowym. Powód mandatów Wam podałem. Było to wejście na teren zamknięty, utrudnianie pracy pracownikom frakcji oraz niestosowanie się do poleceń funkcjonariusza. Ze względu, że oboje macie mnożnik x3 to kwota mandatu finalnie była wysoka. Trzeci gracz dostał upomnienie, następnie Support Blender. wytepał mu pojazd. Ze względu na to, że posiadał on niską ilość LP oraz mało przegranych godzin zdecydowałem się, aby go nie ukarać mandatem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin