Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na ? - oskarżony przez Mitsus.

Mitsu45
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Można zamknąć.
Policjant wytłumaczył wszystko oraz potrafił się przyznać do błędu — jeżeli naprawdę tak było, to rozumiem wszystko, ponieważ każdy popełnia błędy.

Edytowane przez Mitsus.cj

• Administrator

Witam, irGXi0U.png Sergeant II PerkuleZ San Andreas Police Department.

Wypowiem się jako jedna z osób, która użyła wówczas owych granatów w okolicy tamtego miejsca na polecenie dowodzącego akcją. Nie mam jednak pewności, czy na nagraniu osobą rzucającą granaty jestem ja. Granaty których użyłem w tamtym miejscu wyrzucałem stojąc bliżej strefy DM (dokładniej m. in. przy ścianie), stąd też moja niepewność gdyż widoczna na nagraniu osoba stoi nieco dalej od granicy. Granaty były używane kilkukrotnie również przez inne osoby, nie tylko od tej strony.

Celem użycia w tamtym miejscu granatów było bardziej utworzenie zasłony dymnej, by utrudnić widoczność głównie sporej ilości graczy porozstawianych na dachach, niżeli bezpośredniego ataku w stronę graczy, którzy znaleźliby się w tamtym miejscu. Co chwilę ktoś tamtędy przebiegał, jednakże w chwili gdy ja używałem granatów stojąc przy granicy nie widziałem nikogo, kto znajdowałby się zaraz przy naszej lawecie stojącej w tamtej alejce, oprócz innego funkcjonariusza SWAT, który w momencie użycia granatów miał wejść do lawety i wyjechać nią ze strefy, co nie powiodło się.

Niestety nie posiadam z tamtej akcji żadnych nagrań, jeżeli nikt inny z osób uczestniczących w akcji się nie wypowie, bądź nie uda się ustalić szczegółów, przyjmę na siebie ewentualne konsekwencje - być może nie zwróciłem na to uwagi i doszło do błędu z mojej strony. Z pewnością będę zwracał na to szczególną uwagę.

Pozdrawiam. Miłego wieczoru.

Edytowane przez PerkuleZ.

Dowody uważam za niewystarczające, funkcjonariusz nie będąc pewnym swojej winy, częściowo się do niej przyznał.

Skargę odrzucam, na następny raz postaraj się o dowody, na których uchwycono choćby nick - w tym wypadku usprawiedliwia to sytuacja, która zastała.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin