Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy - Deilo

Deilo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie opiekunów frakcji na czele z Komisją Spraw Frakcyjnych, kilka dni temu otrzymałem czarną listę KSF o takiej treści:

Cytat

19.10.2021

@Deilo zostaje wpisany na czarną listę KSF z powodu udostępniania materiałów szkoleniowych frakcji SAFD osobom trzecim.

Chciałbym wyjaśnić sytuację jaką japkoo, Zbyk.gg oraz L4mp3k, zobaczyli, lecz pewnie nie spojrzeli na pewną szczególną rzecz, mianowicie.

Do frakcji SAFD poraz pierwszy doszedłem 12 stycznia 2021, to wtedy zostałem dodany do panelu frakcji, otrzymałem hasła z materiałami szkoleniowymi i wtedy mogłem uczyć się to, czego nie potrafiłbym wykonać z owych materiałów. Wyżej wymienione osoby otrzymały link do discorda o nazwie "Materiały szkoleniowe SAFD", był on uzupełniony materiałami, ale niespojrzeli raczej na jedną rzecz. Mianowicie chodzi o datę zamieszczonych jest to 7, 8 oraz 9 stycznia 2021 roku, czyli od 5 do 3 dni przed dodaniem do panelu frakcji i otrzymaniu haseł. Materiały miały mi służyć w celu pomocy w razie jakiś problemów, lub z zapomnieniem czegoś. Gracz RamDi wysyłając do was link na discorda również nie spojrzał na datę zamieszczenia wiadomości. Nigdy nie ukradłem żadnych materiałów z forum, które ma hasło, a to że właśnie RamDi chciał mnie "zniszczyć" działając pochopnie to raczej jego wina. RamDi chciał pisać podanie do SAFD, chciał mieć materiały szkoleniowe, a to że miałem właśnie owego discorda, to mu udostępniłem. 

Poniżej zamieszczam dowód jako moje alibi w tej sprawie:
Link do karty pracownika na forum zamkniętym SAFD: https://mta4life.pl/forums/topic/232068-młodszy-ogniomistrz-deilo/

oraz link, w którym są widoczne daty zamieszczenia tych wiadomości (zostanie edytowany i będzie widoczny tylko dla administracji)

Są to tylko 4 screenshoty, z czterech kanałów tamtego discorda, jeżel będzie trzeba podeśle reszte. W dodatku Lampek wspomniał o tym, że posiadam materiały szkoleniowe ze SAMD, co jest nie prawdą.

Pozdrawiam serdecznie i liczę na zdjęcie mnie z BL KSF

Edytowane przez Deilo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin