Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[ do Rajstopy aka KNX aka c**je w du*ach dzikich węży 105 ] Przeprosiny za słowa na SB - atak w jego kierunku

el_polako
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam Cię Rajstopo nasza za to co wypisywałem na twój temat na SB 27 lub 28 Czerwca 2016r. Było to nie ogarnięte i nie powinienem mieszać się w twoje życie etc

Przepraszam Cię też za to co o tobie wypisywałem, oczerniałem etc w całej historii naszej znajomości.

Przepraszam Cię też za te wszystkie drwiny z innymi byłymi bądź obecnymi graczami 4Life o twoje postępowanie, piszanie apek 24/7 i o twoją chorobę.

PRZEPRASZAM.

Mam nadzieję ,że kiedyś tutaj wrócę i jak wpisze /admins to będzie takie coś

RCONS :

Rajstopy105, ZbyKlon, BOLEK

Admins :

Kasia105, Namik209, Maddie, Szender

Supports :

Kubaa

Miałem bana od @ZbyKa który trwał od 26.07.2016, od 12:18, do 09:50 następnego dnia (około dzień bana).

A Ty pół niedzieli później prowokowałeś jak miałem 3ciego bana od @ZbyKa w roku 2016.

Ty niekiedy mnie prowokujesz do takiego stanu, że moja osoba dostaje ataku i skaczę automatycznie na krześle.

Na FB w niedzielę 26.06.2016 Cię odblokowałem i zablokowałem Cię ponownie za kilka minut znów za te ataki na moją osobę.

Na chwilę obecną Ci nie wybaczę.

Miałem bana od @ZbyKa który trwał od 26.07.2016, od 12:18, do 09:50 następnego dnia (około dzień bana).

A Ty pół niedzieli później prowokowałeś jak miałem 3ciego bana od @ZbyKa w roku 2016.

Ty niekiedy mnie prowokujesz do takiego stanu, że moja osoba dostaje ataku i skaczę automatycznie na krześle.

Na FB w niedzielę 26.06.2016 Cię odblokowałem i zablokowałem Cię ponownie za kilka minut znów za te ataki na moją osobę.

Na chwilę obecną Ci nie wybaczę.

Co jak co rozumiem. Przeprosiny napisałem oficjalne jako zakończenie mojej ,, kariery ,, na 4Life. Wiem ,że wyczerpałem limit przeprosin na ten rok. odezwę się może... we Wrześniu albo nie wpierw 11.08 aby złożyć Ci życzenia urodzinowe. Powodzenia w walce o suppka

No właśnie Two Supports. XD

Handix, kotku <3, i zaś mnie będziesz atakował, spamował jak Ci wybaczę... kolejny raz po przez SB forum, serwer /pm żebym Cię na FB odblokował? Śmieszna bajka. :)

Ja już nie wchodzę w Twoje/we Wasze wybaczenia ciągle, które i tak nic nie zmienią.

Ja chcę mieć spokój, bo prowadzę SG4L, do którego trzeba mieć ogromne skupienie. A Ty mi ciągłym spamem w tym przeszkadzasz. :(

Sorry memory.

Poza tym: ja nie kazałem mu żadnego takiego tematu otwierać.

Proszę to zamknąć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin